Samsung Gear IconX (2018): sluchátka pro sport jako dělaná

7
Samsung Gear IconX (2018): sluchátka pro sport jako dělaná
  • Samsung představil novou generaci sluchátek Gear IconX
  • Nabídnou modernizovaný design a nové barevné varianty
  • Samozřejmostí je dobíjecí stanice, kterou obdržíte v ceně sluchátek

Samsung na dnešní tiskové konferenci představil novou generaci sportovních sluchátek Gear IconX (2018). Ta se vyznačuje elegantním designem a novinkou je více barevných variant. Kromě černé a šedé i růžová.

Bezdrátová sluchátka IconX vám umožní bez problémů poslouchat oblíbenou hudbu kdekoli, ideálně se hodí na sportovní aktivity. Hudbu si můžete vychutnávat on-line i off-line po stažení skladeb z chytrého telefonu nebo PC. Případně lze oblíbené písničky poslouchat přes Bluetooth. Sluchátka se stanou také vaším nejnovějším způsobem připojení ke službě Bixby. Po jednoduchém klepnutí a přidržení prstu na sluchátku můžete používat svůj hlas k ovládání hudby nebo telefonu, aniž byste ho museli mít v ruce.

Sluchátka jsou dle Samsungu ještě ergonomičtější. Pro fitness nadšence je zásadní, že automaticky sledují pravidelné běhání a obsahují také samostatnou aplikaci Running Coach, kterou můžete aktivovat pouhým klepnutím na sluchátko a která vám poskytne přímo do ucha aktuální informace o stavu fyzické aktivity – v reálném čase a bez telefonu. Díky rychlému nabíjení a delší životnosti baterie (až 5 hodin streamování hudby nebo 7 hodin přehrávání uložené hudby) a až 4GB vnitřní paměti si můžete vychutnat zážitek z bezproblémového a zcela nezávislého poslechu hudby. Právě výdrž baterie byl jedním z hlavních problémů předchozí generace, uvidíme, zda Samsung na tomto neduhu opravdu zapracoval.

Samsung Gear IconX (2018)

Hmotnost jednoho sluchátka činí 8 gramů, nabíjecí pouzdro, které je v ceně, váží zhruba 55 gramů. Sluchátka budou kompatibilní s telefony vybavenými operačním systémem Android, na iOS se zatím nedostane. Oficiální dostupnost ani cena není známá.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Jiří
Příjde mi to jako kopie Apple airpods.
Tečka
Radši drátovou klasiku než něco takového. Nevidím v tom jedinou výhodu oproti kabelu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze