Elegantní hodinky Galaxy Watch3 unikají v novém videu

13× aktualizováno
Elegantní hodinky Galaxy Watch3 unikají v novém videu
Fotografie: @evleaks
  • Hodinky mají mít průměr 41 a 45 milimetrů
  • K dispozici bude zřejmě také luxusní titanová verze
  • Ovládání bude svěřeno otočné lunetě
  • Představení by mělo proběhnout 5. srpna

Aktualizováno 4. 8. 2020

Samsung Galaxy Watch3, k jejichž představení by mělo dojít už 5. srpna, unikají na dalším videu. O zveřejnění se i tentokrát postaral známý „leaker“ Evan Blass.


Aktualizováno 30. 7. 2020

O Samsung Galaxy Watch3, které mají být představeny během příštího pondělí, již víme první poslední. Nově byl totiž zveřejněn seznam specifikací obou velikostních variant. O únik se postaral známý „leaker“ Evan Blass.

Aktualizováno 28. 7. 2020

O Samsung Galaxy Watch3 budeme vědět vše ještě předtím, než je Samsung v příštím týdnu představí. Dnes se můžeme podívat na nové video od The Mobile Central, kterému se podařilo získat prodejní kousek ještě před premiérou. Ve videu se můžete podívat na bronzovou 41mm variantu, porovnání s dalšími hodinkami a kompletní rozbalení. Dojde rovněž na propojení s mobilním telefonem a ukázku prostředí.

Aktualizováno 27. 7. 2020

Před předpokládaným představením 5. srpna se již nyní můžeme na chytré hodinky Samsung Galaxy Watch3 podívat prostřednictvím videa od TechTalkTV. V něm lze vidět menší 41mm variantu. Potvrzena je otočná luneta nebo dvojice tlačítek po pravé straně.

Aktualizováno 7. 7. 2020

O další únik se postaral Evan Blass. Zveřejnil krátké video, na kterém můžeme vidět demonstraci prostředí hodinek.


Aktualizováno 30. 6. 2020

Evan Blass na Twitteru odhalil sérii renderů chystaných hodinek Galaxy Watch3. Na jednom z nich si můžete při bližším zkoumání všimnout data „22. středa“, které pravděpodobně odkazuje na datum odhalení. To by mělo podle některých připadnout právě na 22. července.

Aktualizováno 29. 6. 2020

Server gsmarena.com ve spolupráci s @evleaks přinesl tiskový render chystaných chytrých hodinek Samsung Galaxy Watch3. Tentokrát se můžeme podívat na menší 41mm verzi, a to včetně řemínku v růžové barvě.

Samsung Galaxy Watch3

Aktualizováno 25. 6. 2020

Dnes se můžeme podívat na hodinky Galaxy Watch3 opravdu kvalitně, a to díky @evleaks a gsmarena.com. Detailní obrázek odhaluje ocelovou konstrukci, kožený pásek nebo přítomnost vojenského standardu MIL STD-810G. Hodinky odolají vodě až do 5 atmosfér a displej bude chráněn sklíčkem Gorilla Glass DX. Galaxy Watch nebudou postrádat ani GPS.

Samsung Galaxy Watch3

Aktualizováno 22. 6. 2020

Na Twitteru @Mr_TechTalkTV se objevily nové fotografie zachycující chystané Samsung Galaxy Watch3. Tentokrát můžeme vidět zapnutý displej a díky tomu též podobu prostředí. Systém, pravděpodobně Tizen ve verzi 5.5, bude ve velké míře spoléhat na otočnou lunetu, jejímž pohybem se budete posouvat mezi jednotlivými položkami.

Samsung Galaxy Watch3

Aktualizováno 18. 6. 2020

O chystaných hodinkách Galaxy Watch3 nás opět informuje sammobile.com. Větší varianta bude mít rozměry 45 × 46,2 × 11,1 mm, 1,4palcový displej a baterii s kapacitou 340 mAh. Menší verze hodinek bude měřit 41 × 42,5 × 11,3 mm, vystačí si s 1,2palcovým displejem a baterií s kapacitou 247 mAh. Společným jmenovatelem bude 1GB operační paměť a Tizen 5.5.

Aktualizováno 17. 6. 2020

Server sammobile.com přinesl vůbec první fotografie chystaných hodinek Galaxy Watch3, a to obou velikostí, což znamená 41 mm, která má mít 1,2palcový displej, a 45 mm s 1,6palcovým panelem. Můžeme vidět, že hodinky budou mít tenké okraje a navrátí otočnou lunetu, jak se spekulovalo.

Aktualizováno 12. 6. 2020

Podle informací sammobile.com dojde k odhalení nových chytrých hodinek Samsung Galaxy Watch3 v průběhu následujícího měsíce. Kromě toho se mají představit také nová chytrá sluchátka s označením Samsung Galaxy Buds Live.

Aktualizováno 9. 6. 2020

O další generaci chytrých hodinek Samsungu se dozvídáme nové informace. V prvé řadě došlo k úniků kódových označení, a to přímo skrze oficiální stránky Samsungu, o čemž informoval mysmartprice.com. Na fóru xda-developers.com pak v aplikaci Samsung Wearable objevili již připravené logo nových hodinek, a tak víme, že půjde o Galaxy Watch3 (zřejmě bez mezery). Jihokorejský výrobce přeskočí označení Galaxy Watch 2, a to zřejmě z důvodu existence hodinek Galaxy Watch Active2. Spekuluje se, že hodinky budou existovat ve 41mm a 45mm variantě, přičemž by se mohla navrátit fyzicky otočná luneta, o čemž se hovořilo již dříve. Není překvapením, že by měl Samsung přinést kromě klasické varianty i verzi s podporou LTE.

Samsung Galaxy Watch3

Původní informace z 1. 6. 2020

Server sammobile.com přichází s obrázkem druhé generace hodinek Galaxy Watch, ze kterého je patrné, že výrobce tentokrát použije osvědčenou (fyzickou) otočnou lunetu.

Galaxy Watch 2

Samsung u Galaxy Watch Active představil také digitální obdobu otočné lunety, která však pochopitelně nikdy zcela nenahradí přesnost při otáčení její klasické alternativy. Podle dostupných informací by měly mít nové Galaxy Watch průměr 45 milimetrů a měly by být nabízeny i v luxusní titanové variantě.

Diskuze ke článku
Hakus von Tyros
Hakus von Tyros
Tak to je super.
Marek
Takze to vypadá, že budou jen v jedné velikosti? :/
Pesedm
A výdrž jeden den 😀
pan au
Ty jo, Samsung už má hodinky na úrovni Apple Watch první generace. Odborné názory a hejt pod komentář, tupouni. Děkuji. :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze