Sledujte dnešní mobilecast #special! Vše o novinkách od Honoru + soutěž

Sledujte dnešní mobilecast #special! Vše o novinkách od Honoru + soutěž
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Již dnes proběhne mobilecast #special
  • Tentokrát se můžete těšit na komentovaný přenos u příležitosti představení novinek od Honoru
  • Startujeme dnes, tedy ve čtvrtek ve 13:15 a budeme i soutěžit

Na dnešek jsme pro vás přichystali něco speciálního – mobilecast #special. Ve speciálním vydání se podrobně zaměříme na novinky od Honoru, konkrétně na model Magic3. Pořad bude trvat zhruba hodinu a půl a v rámci něj budeme komentovat to, co Honor pro své fanoušky v rámci streamu představí. Samozřejmě se dostane i na soutěž o hodnotné produkty značky Honor.

Čas si prozatím můžete zkrátit přečtením našeho pravidelně aktualizovaného vlákna, kde se novinka od Honoru pomalu odkrývá. Stejně tak se můžete podívat na video-pozvánku přímo od Honoru.

Celým pořadem vás bude dnes, tedy ve čtvrtek 12. 8. 2021 od 13:15 hod. provázet Ioannis Papadopoulos a Michal Pavlíček.

A ano, dostane se i na soutěž. Jak už možná víte, ten, kdo sleduje mobilecast naživo, má šanci na výhru v našich soutěžích mnohem vyšší. V tomto případě konkrétně trojnásobnou. Pokud tedy budete sledovat náš pořad živě, výhra bude mnohem pravděpodobnější. Jestli chcete vědět, o co se bude soutěžit, tak vám již nyní můžeme prozradit, že o notebook a mobilní telefon s bohatým příslušenstvím. Soutěžní otázku vyhlásíme právě v rámci mobilecast #special, a to v průběhu pořadu. Partnerem mobilecastu #special je společnost Honor.

Pokud se budete chtít dozvědět o všech novinkách (a také soutěži) přednostně, sledujte naše sociální sítě! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!