Sledujte mobilecast #special! Povíme si vše o nových Honorech, bude se i soutěžit

Sledujte mobilecast #special! Povíme si vše o nových Honorech, bude se i soutěžit
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Již dnes se můžete těšit na #mobilecast special
  • Pořadem vás bude provázet Ioannis Papadopoulos a Petr Vojtěch
  • Rozebereme špičkové novinky Honor Magic5, Magic5 Pro a Magic5 Lite, o který si dokonce zasoutěžíme

Na veletrhu MWC 2023, kterého se účastnila i naše redakce, Honor odhalil hned několik zajímavých novinek, konkrétně modely Magic5 a Magic5 Pro. Mezi novinky patří i Magic5 Lite, který se však odhalil ještě před začátkem veletrhu. Právě na něm jsme se však i s tímto modelem seznámili osobně. A jak už dobře víte, mobilecast #special se neobejde bez pořádné soutěže. A i tentokrát opravdu lákavé, hrát totiž budeme právě o novinku v podobě Honoru Magic5 Lite, a to rovnou o dva kusy.

mobilecast #229 – Speciální vysílání o novinkách Honor Magic5 Pro a Magic5 Lite

Podcast v audio formě

Abyste mohli soutěžit, budete nás muset sledovat, právě v dnešním mobilecastu #special zazní i soutěžní otázka. Tu zadáte do formuláře v samostatném článku, který se na webu mobilenet.cz objeví krátce před startem samotného přenosu.

Jak už možná víte, ten, kdo sleduje mobilecast naživo, má šanci na výhru mnohem vyšší. V tomto případě trojnásobnou. Pokud tedy budete sledovat náš pořad živě, výhra bude mnohem pravděpodobnější. Partnerem mobilecastu #special je společnost Honor. Pokud vás k novince něco zajímá, ptejte se v diskuzi pod článkem. Pořadem mobilecast #special vás budou dnes od 16:00 hod. provázet stálice v podobě Petra Vojtěcha a Ioannise Papadopoulose. Těšíme se na vás!

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!