Honor Magic3 (Pro) bude mít obrovský fotomodul a až 100násobný zoom

11× aktualizováno
Honor Magic3 (Pro) bude mít obrovský fotomodul a až 100násobný zoom
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Novinka bude vybavena procesorem Snapdragon 888+
  • Nebudou chybět Google služby
  • Premiéra proběhne 12. srpna

Aktualizováno 12. 8. 2021

Pár hodin před oficiálním představením uniká skrze antutu.com fotografie zadní strany Honoru Magic3 Pro. Můžeme vidět opravdu obrovský modul s fotoaparáty a rovněž důraz na až 100násobný zoom. Novinka bude tedy jednoznačně aspirovat na post jednoho z nejlepších fotomobilů. Více informací se dozvíme již dnes odpoledne, kdy se novinky představí a vy můžete sledovat náš komentovaný stream.

Honor Magic3 Pro

Aktualizováno 10. 8. 2021

Honor na weibo.cn oznámil partnerství s IMAX Enhanced, a to prostřednictvím plakátu, na kterém by mohl být vidět modul fotoaparátu modelu Magic3. IMAX Enhanced přináší formát umožňující přehrávat například 4K HDR video, což bylo doposud možné jen na vybraných televizích a projektorech.

Aktualizováno 9. 8. 2021

Pouhé dva dny před premiérou jsme se díky úniku fotografie od sparrownews.com dozvěděli, že minimálně jedna varianta Honoru Magic3 bude disponovat až 100násobným digitálním zoomem. Samozřejmě vše bude vycházet z přítomného periskopu a 100násobný zoom bude především jako lákadlo.

Aktualizováno 4. 8. 2021

Na weibo.cn se objevil výsledek benchmarku Honoru Magic3, díky čemuž se odhalují další specifikace telefonu. Například víme o nasazení 12GB operační paměti a velkorysého 512GB úložiště. Je však nasnadě, že budou existovat i varianty s menší pamětí. Výsledek benchmarku ukazuje zhruba 749 tisíc bodů, což není na telefon s procesorem Snapdragon 888+ závratná hodnota. Lze však předpokládat, že jde o předprodukční vzorek a finální kousky dosáhnou lepších výsledků.

Aktualizováno 2. 8. 2021

Honor zveřejnil na weibo.cn krátký rozhovor, kde CEO společnosti, George Zhao hovoří o plánech společnosti a současně ukáže i chystaný telefon Magic3. Ten je však schován ve speciálním maskovacím pouzdře. Přesto můžeme vidět, že bude novinka osazena hned 5 zadními fotoaparáty v uspořádání připomínající písmeno M.

Honor Magic3

Aktualizováno 26. 7. 2021

Honor pokračuje v odhalování klíčové novinky Magic3. Tentokrát jsme se dočkali odhalení ochranného pouzdra. To z části prozrazuje design zadní strany s výrazným kruhovým modulem pro fotoaparáty.

Honor Magic3

Aktualizováno 22. 7. 2021

V krátkém videu zveřejněném na oficiálním twitterovém profilu společnosti Honor můžeme ke konci zahlédnout chystaný Honor Magic3. CEO společnosti, George Zhao, zde vysvětluje, odkud pochází inspirace pro dvě barevné varianty smartphonu s označením Blue Hour a Golden Hour.


Aktualizováno 19. 7. 2021

Honor na weibo.cn zveřejnil 20vteřinovou reklamu pro státní televizi CCTV, která podporuje čínské sportovce před letošními olympijskými hrami v Tokiu. V reklamním spotu se objevuje telefon Magic3 a spatřit můžeme čelní stranu s mírně zakřiveným OLED displejem, vidíme též duální čelní fotoaparát ve výřezu.

Honor Magic3

Aktualizováno 16. 7. 2021

Příchod prémiového Honoru Magic3 je definitivně potvrzen. Výrobce to potvrdil novinářskou pozvánkou, kde samotný George Zhao, generální ředitel Honoru, oznamuje odhalení série Honor Magic3 pro globální trhy 12. srpna 2021. Půjde o velmi důležitý moment v historii Honoru a již nyní vám můžeme prozradit, že celá akce vypukne ve 13:30 středoevropského letního času.

Honor Magic3

Aktualizováno 28. 6. 2021

Před malou chvílí byl světu oficiálně představen Snapdragon 888+ a již nyní známe telefon, který jej nabídne. Honor formou tiskové zprávy potvrdil, že se Snapdragon 888+ objeví v nadcházející prémiové řadě Magic3. Slova pronesl prezident Honoru pro produktovou řadu Honor Magic3, Fang Fei.

Aktualizováno 17. 6. 2021

Po třech měsících se opět hovoří o další generaci Honoru Magic. Pokud budeme správně počítat, měli bychom se dočkat Honoru Magic 3, přičemž premiéra by dle uživatele @RODENT950 měla proběhnout v srpnu 2021. V rámci jeho tweetu lze vidět i siluetu telefonu, avšak jde o prozatím poslední druhou generaci z roku 2018.


Původní informace z 19. 3. 2021

O značce Honor bychom měli v letošním roce opravdu hodně slyšet. Poté, co došlo k definitivnímu oddělení od Huawei, což představoval prodej loni na podzim, se může Honor opět zhluboka nadechnout. Smělé plány nyní potvrdil i George Zhao, generální ředitel firmy. V rozhovoru pro qq.com například uvedl, že Honor vede jednání s AMD a Intelem a dále dalšími dvěma americkými společnostmi, vše v rámci příprav nové generace notebooku Honor MagicBook.

Ještě zajímavější tvrzení Zhao namířil směrem k telefonům. Uvedl, že vlajková loď řady Honor Magic by měla být lepší než špičkové kousky Huawei řady P a řady Mate. Konkrétní však samozřejmě nebyl. Spekuluje se však, že nový kousek řady Magic má nabízet například procesor Snapdragon 888.

Generální ředitel Honoru však dodal, že budoucí zařízení by měla těžit především z toho, že se již nemusí spoléhat pouze na Huawei, ale mají v podstatě volné ruce při vyjednávání nejen s Qualcommem, ale také s Googlem. Letošní rok by tak mohl napovědět, jakým směrem se Honor vydá.

Diskuze ke článku
Janek Fanek
Janek Fanek
Opravdu to jsou jen řeči, tlak USA na ČLR se neustále zvyšuje, stále stoupá počet firem ,která mají omezení ve vztahu k Číně. Naposledy např. Intel a bude to pokračovat. Čínské firmy mají pouze jednu možnost, ( být nezávislými), to samozřejmě nejde přes noc. Bude trvat hodně dlouho, než se to stane a tak se snaží alespoň co nejvíce vytěžit nyní než bude konec. Zákon o boji proti sankcím, který vstoupí v platnost v blízké budoucnosti, představuje obrovskou změnu, to už není jen reciproční odpověď na sankce USA, sám název to říká "boj". Je těžké předpovídat jak daleko věc dojde, v každém případě je celý vývoj stuace krajně nebezpečný a pro rozumné spotřebitele naprosto nepřijatelný.
Jan Kasik
Jan Kasik
článek o prdu,
měl, možná, jedná s někým, mohl by, možná, s tvrzením přišel
To ten Honor vážně zaplatí, aby se něj nezapomělo?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze