Samsungu, ty taky?! A další novinky týdne

mNews
Samsungu, ty taky?! A další novinky týdne
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Vypadá to, že i telefony Samsung budou přicházet v balení bez nabíječky
  • Nové video ukazuje podobu Galaxy Note20 Ultra a podíváme se i na Motorolu One Fusion
  • mNews přináší výběr těch nejdůležitějších zpráv týdne

Budoucnost bez nabíječek v balení nabírá stále reálnější podobu, dále si ukážeme vzhled Note20 na videu, novou Motorolu nebo LG. Vítejte u mNews.

Samsungu, ty taky?! A další novinky týdne – mNews

Motorola představila One Fusion

Stále viditelněji se na našem trhu prosazuje Motorola, která u posledních kousků zvládá zaujmout i často zajímavou cenou. Alespoň ve střední třídě, kam patří i novinka One Fusion. Ta však nepůsobí zrovna přesvědčivě. Displej má pouze HD+ rozlišení, Snapdragon 710 určitě neurazí, ale 4 GB RAM a 64GB úložiště nikoho na židli neposadí. Baterie s kapacitou 5 000 mAh však vypadá dost slibně, stejně tak čtveřice fotoaparátů. Prodej by měl začít v následujících měsících za cenu okolo 7 tisíc korun.

I Samsung se možná zbaví nabíječky

Minulý týden jsme se bavili o tom, že Apple možná dodá nové iPhony 12 bez nabíječky v balení. Podobný krok údajně zvažuje Samsung. Spekulace však zatím hovoří pouze o mobilech z nižší třídy. Zda by to vedlo k snížení ceny telefonů bych ale nevsázel.

Galaxy Note20 Ultra na videu

Podobu chystaného Samsungu Galaxy Note20 známe z všemožných úniků. K oficiálnímu představení má dojít již 5. srpna, avšak už nyní se na internet dostalo video od kanálu Jimmy is Promo, kde smartphone můžete vidět a porovnat ho se starší generací. Je tu třeba krásně vidět, jak masivně se zvětšil modul fotoaparátu. Snad to bude mít reálný vliv i na fotografické schopnosti telefonu.

LG Velvet se začalo prodávat

LG Velvet je lákavou novinkou ve vyšší střední třídě. Na první pohled zaujme vzhledem, velkým OLED displejem nebo slušnou baterií. Procesorem je Snapdragon 765G, nechybí 8 GB RAM a 128GB úložiště. Telefon si již můžete zakoupit za cenu pod 16 tisíci Kč. A vězte, že my pro vás také připravujeme recenzi.

S těmi nabíječkami se nám to opravdu zajímavě vyvíjí. A je pravda, že jestli někdo dovede udělat první krok, je to právě Apple. A jak jsme v minulosti viděli, ostatní často následují.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze