Velvet přichází do Evropy, LG k němu přibalí spoustu dárků

16
Velvet přichází do Evropy, LG k němu přibalí spoustu dárků
Fotografie: LG
  • LG Velvet přichází do Německa, Itálie, Španělska, Maďarska a Polska
  • Cena je stanovena na 650 eur
  • Při předobjednání však kupující obdrží dárky v hodnotě 400 eur

Stylové LG Velvet se brzy začne prodávat na vybraných evropských trzích. Kromě vzhledu bude lákat na kvalitní displej či Snapdragon 765G. Výrobce na svých oficiálních stránkách informuje o zahájení prodeje na vybraných evropských trzích. Jmenovitě jde o Německo, Itálii, Španělsko, Maďarsko a Polsko. S ohledem na chybějící zastoupení není překvapením, že se na českém trhu, alespoň prozatím, nedočkáme.

Na italských stránkách LG lze zjistit, že cena novinky je stanovena na 650 eur, což je v přepočtu něco málo přes 17 tisíc korun. Na italském trhu jsou spuštěny předobjednávky, během kterých mohou zájemci získat dárky v hodnotě 400 eur. Lze předpokládat, že obdobný dárkový balíček bude nabízen i jinde. LG zájemcům k telefonům přidá Dual Screen se sekundárním displejem, ochranný kryt na záda telefonu a také bezdrátová sluchátka. Ve výsledku se tak jedná o vcelku zajímavou nabídku.

LG Velvet

Rozměry161 × 74,4 × 6,8 mm, 180 g
DisplejOLED, 6,8" (2 340 × 1 080 px)
Fotoaparát48 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 765G, 1×2,4 GHz + 1×2,2 GHz + 6×1,8 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 128 GB, microSDXC
Akumulátor4 300 mAh
Diskuze ke článku
Dragereker
Na Alze už je cena stanovená na 599€.
Khan
U nas na Alze za 15990kc. Plus ten second screen. To v kontextu letosnich prestrelenych telefonu jeste ujde (samozrejme kdyby bylo min tak lip). Mozna bych to zkusil ale potrebuju dualsim a na Alze pisou jen single.
Carda
Tak už máte předobjednáno nudlomilové? Tohle už je skoro jako Sony jen s výřezem tak že filmový zážitek zajištěn :-D
Anonym
Telefon srovnatelnej s Motorolou Edge, ale ani jeden se mi nezdá jako bůhvíjak dobrej deal. Je to lepší než letošní předražený Xiaomi a Realme, ale na zadek se z toho neposadim. Je taky fajn, že se LG rozhodlo pro normální cenu, takhle to aspoň někdo koupí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze