Rozšoupne se OnePlus? V lednu se máme globálně dočkat řady 12

Rozšoupne se OnePlus? V lednu se máme globálně dočkat řady 12
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Čínská premiéra minimálně jednoho modelu proběhne již 4. prosince
  • Není známo, kolik variant výrobce plánuje

Značka OnePlus je velmi dobře etablována i na českém trhu. Možná se k vám proto již donesla informace, že se blíží poměrně významné jubileum, a to 10. výročí založení, které proběhlo 16. prosince roku 2013. Při té příležitosti, respektive o několik dní dříve, konkrétně 4. prosince, dojde ke speciální tiskové konferenci, během které se bude vzpomínat, bilancovat, ale i hledět kupředu. Výrobce totiž hodlá představit novou vlajkovou loď OnePlus 12.

Aktuálně se však objevily spekulace od informátora Maxe Jambora, který zmínil, že globální představení má proběhnout hned zkraje příštího roku, tedy v lednu 2024. Co je však vůbec nejzajímavější, měli bychom se dočkat více než jednoho modelu. Max Jambor totiž zmiňuje uvedení řady OnePlus 12. Bohužel bez bližších informací a můžeme se jen domnívat, zda se výrobce vrátí ke dvojici vlajkových lodí, a to OnePlus 12 a OnePlus 12 Pro, nebo zvolí jinou strategii. ve hře jsou i možné varianty OnePlus 12R či OnePlus 12 Lite. Až leden tak ukáže, kolika modely nás čínská značka překvapí.

Klasický model OnePlus 12 zatím nemá potvrzené všechny specifikace, avšak spekuluje se o nasazení Snapdragonu 8 Gen 3. Naopak samotný výrobce potvrdil AMOLED displej s jasem až 2 600 nitů od společnosti BOE, stejně tak bylo oznámeno nasazení fotoaparátu Sony Lytia LYT-808, který se objevil už u skládacího OnePlus Open.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze