Poptávka po iPhonech 15 má být navzdory zavedení USB-C mezigeneračně nižší

4
Poptávka po iPhonech 15 má být navzdory zavedení USB-C mezigeneračně nižší
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Známý analytik Ming-Chi Kuo počítá s nižší poptávkou po iPhonech 15
  • Navzdory tomu, že mají přinést řadu vylepšení

Nová řad iPhone 15 má být v mnoha ohledech revoluční. Po letech čekání se například dočkáme přechodu z Lightningu na USB-C (i když se to dost možná neobejde bez háčku), tenčích rámečků v oblasti displeje a kompletního zmizení výřezu pro Face ID v podobě, v jaké jej známe již několik let. Známý analytik Ming-Chi Kuo navzdory tomu ve svém příspěvku dostupném na medium.com předpovídá, že poptávka poklesne.

Apple iPhone 14 Pro – videorecenze

Zda bude mít pravdu, zjistíme až s odstupem času, ovšem právě nasazení nových technologií by podle nás mohlo přilákat mnoho zákazníků k nákupu nového iPhonu. Na druhou stranu je pravda, že minimálně uživatelé modelů Pro mohli obměnit svá zařízení s příchodem iPhonů 14 Pro s průstřelem Dynamic Island. O vaše názory se můžete podělit v komentářích pod článkem.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Jako že by USB-TYPE C mělo zvýšit zájem 😂
Pc Wifi
Pc Wifi
Jablickare nepredelas jen tak, jsou roky presvedceni ze by si meli koupit opet novy model za stale nelidske prachy. Ba naopak, s prichodem iP15 hodne lidi majicich vice starsi modely sahne po iP14 apod. protoze cena pujde dolu. USB-C nezmeni negativne prakticky nic, dneska mas uz vse roky bezdratove, sluchatka, v aute hands free, jen vymenis pripadne nabijecku nebo kabel a jedes dal.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze