Obohaťte svůj telefon o aplikaci Hurry a šikovnou funkci z Galaxy Note8

Android aplikace týdne
Obohaťte svůj telefon o aplikaci Hurry a šikovnou funkci z Galaxy Note8
  • Dnes se podívám na užitečnou aplikaci Hurry, díky které můžete mít lepší přehled o nadcházejících událostech pomocí spousty widgetů
  • Řada přijde také na malou aplikaci Screens, jež přináší funkci z nově představeného Galaxy Note8 na každý telefon s Androidem 7.0
  • Obě aplikace jsou přitom v obchodě Google Play ke stažení zcela zdarma a bez reklam

Hurry – Android aplikace týdne

Hurry

Jako první si představíme aplikaci Hurry, která se může hodit těm z vás, kteří mají neustále něco v plánu, nebo jsou v časové tísní a chtějí mít neustálý přehled, kolik času jim zbývá. Díky této aplikaci nemusíte už počítat hodiny a minuty, ale stačí se podívat na widget na vaší domovské obrazovce, který vám vše přehledně ukáže.

Hurry

Stačí v aplikaci klepnout na plus pro vytvoření nové události, vyplnit název, typ události, čas a třeba i zda a jak často se má tato událost opakovat. Následně si můžete přidat i obrázek na pozadí a je to. V aplikaci máte nyní další událost, u které je zobrazený název, čas a hlavně odpočet zbývajících dní a postupně samozřejmě i hodin a minut.

Hurry

Tyto informace pak můžete promítnout pomocí různých widgetů na domovskou obrazovku a mít tak neustálí přehled, kolik času vám na co zbývá. Na výběr je ze spousty widgetů a přímo v aplikaci máte vždy detailnější přehled. Navíc si můžete i nastavit, kdy vám mají chodit notifikace, či lze událost sdílet s přáteli a můžete se tak těšit společně třeba na koncert. Hurry je sice malinká aplikace a každý pro ni využití nenajde, ale alespoň je kompletně zdarma a bez reklam.

Stáhnout Hurry - Countdown for Birthday/Concert (& Widgets)

Google Play (zdarma)

Screens

Druhou aplikaci můžete poznat, pokud vás tento týden zaujala funkce z nového Notu8 od Samsungu, kdy jedním klepnutím otevřete okamžitě dvě aplikace najednou ve split-screenu. Inu, přesně to samé dělá i aplikace Screens, jen si jí může stáhnout z obchodu Google Play každý s Androidem 7.0, který funkci split-screenu umožňuje.

Screens

Stačí přidat pomocí „plusek“ dvě aplikace, napsat název a vytvoří se zkratka na domovské obrazovce. Ta vám potom otevře vždy vámi zvolené aplikace najednou a zkratek si můžete takto vytvořit, kolik jen chcete. Otevření aplikací sice není zrovna plynulé a hezké na pohled, ale funguje. A kdo ví, třeba se aplikace ještě v budoucnu zlepší. Pokud však chcete mít tuto funkci z Notu8 i vy a máte Android Nougat, můžete si Screens stáhnout z Google Play opět zcela zdarma.

Stáhnout Screens - Multi Window Manager

Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Android aplikace týdne je ASUS.

Asus seriály
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze