Chcete mít na Instagramu populárnější fotky? Hashtagify by mohlo pomoci

Android aplikace týdne
3
Chcete mít na Instagramu populárnější fotky? Hashtagify by mohlo pomoci
  • Jedná se o aplikaci, která vám sama vygeneruje vhodné hashtagy podle fotky, kterou chcete postovat
  • Zároveň vybere jen ty v současnosti nejpopulárnější, aby měly příspěvky co největší šanci na úspěch
  • Aplikace je kompletně zdarma a bez reklam

Na Instagramu to žije. Dle průzkumů označila spousta lidí právě tuto aplikaci jak svou primární sociální síť a Facebook ostrouhal. Proto se podíváme na aplikace s opravdu originálním jménem Hashtagify, která by aktivním uživatelům Instagramu neměla chybět v telefonu. Nebo se vlastně může hodit i těm, kteří si s hashtagy neví pořád rady.

Hashtagify – Android aplikace týdne

Ve zkratce dělá totiž tahle appka velice jednoduchou věc. Ukáže vám, které hashtagy jsou zrovna nejpopulárnější, a sama vám je automaticky vygeneruje na základě fotky, kterou chcete zveřejnit. Přemýšlení udělá prostě za vás. Stačí tedy vytáhnout zelenou záložku vespod obrazovky, vybrat fotku, jež nahrajete, a za chvilku dostanete seznam možných hashtagů, které souvisejí s tím, co je na obrázku, a jsou zároveň ty aktuálně nejpopulárnější.

Hashtagify - Automated Hashtags for Instagram

Tím pádem byste měli mít zaručeno více zhlédnutí fotek a tím pádem i více srdíček. Všechny vygenerované hashtagy si poté můžete snadno zkopírovat či se podívat na popularitu jednotlivých hashtagů a upravit si jejich seznam jen na ty, které se vám líbí. Nemusíte ovšem dělat taky nic a prostě se jen vrátit zpět, přičemž se nemusíte bát, že byste o vše přišli. Každá nahraná fotka se vám uloží i se všemi hashtagy.

To je však jen jedna stránka této aplikace. Dále tu máme oblíbené, kde si lze vytvářet vlastní seznamy hashtagů, abyste je měly vždy po ruce. Takže si můžete udělat univerzální seznam pro fotky přírody, květin, budov, jídla a podobně a poté vždy jen doplníte něco specifického ke každé konkrétní fotce. Zároveň se zde ale budou ukládat také hashtagy, které označíte jako své oblíbené. A tím se dostáváme na poslední stránku.

Hashtagify - Automated Hashtags for Instagram

Zde jsou různé kategorie fotek, v nichž najdete seznam několika právě nejpopulárnějších hashtagů. Ty poté můžete samozřejmě kopírovat, uložit si je do oblíbených, nebo se mrknout, jak moc populární vůbec jsou podle počtu příspěvků s nimi. A to by bylo vše z prostředí aplikace, ale neméně důležité je tu kupodivu také nastavení.

V něm si můžete nastavit, kolik hashtagů se vám bude vždy maximálně zobrazovat. Lze zabránit tomu, aby appka brala v potaz metadata fotky, kde se pořídila, a především lze změnit způsob, jakým se budou generovat víceslovné hashtagy. Fotky lze opatřit velbloudí notací, kdy každé další slovo začíná velkým písmenem, slova se mohou oddělovat podtržítkem, nebo necháte vše hezky malým jako jedno slovo.

Hashtagify - Automated Hashtags for Instagram

Tolik tedy k aplikace Hashtagify. Určitě jste si všimli, jak dobře a uhlazeně tahle appka vypadá, a navíc už skvěle zapadá do nejnovějšího Material Designu nasazeném v Androidu 9 Pie. Vše funguje, jak má, a navíc je appka kompletně zadarmo bez reklamy. Pokud prostě postujete na Instagramu o sto šest, nebo vám vymýšlení vhodných hashtagů pořád moc nejde, rozhodně si tuhle aplikaci alespoň vyzkoušejte. Může se hodit.

Stáhnout Hashtagify - Automated Hashtags for Instagram

Google Play (zdarma)