Nový Mi Band 7 a designové novinky Honor a Oppo

mNews
Nový Mi Band 7 a designové novinky Honor a Oppo
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 7 zvětšuje displej a přichází s Always-On, k tomu navíc prodlužuje výdrž
  • Oppo představilo designově povedené Reno8 Pro a Honoru unikají fotky krásné novinky Honor 70
  • mNews přináší výběr toho nejzajímavějšího ze světa telefonů za uplynulý týden

Dnes nás čeká celá řada novinek a úniků. Začneme populárním náramkem a podíváme se na několik designově stylových telefonů. Tak vítejte u mNews.

mNews #175 – Nový Mi Band 7 a designové novinky Honor a Oppo

Podcast v audio formě

Xiaomi Mi Band 7 má větší displej

Když se řekne chytrý náramek, mnozí z vás si pravděpodobně představí Mi Band od Xiaomi, kterému se podařilo spojit dobrou výbavu s nízkou cenou. A nová sedmá generace opět nešetří inovacemi. V první řadě se zvětšil displej, který nově podporuje Always-On. Samozřejmostí je více než 100 sportovních aktivit. Větší baterie zajistí až 15denní výdrž na jedno nabití. Ale aktivnějším používáním ho vyšťavíte rychleji. Přijde ve dvou variantách. Ta s NFC bude podporovat bezkontaktní platby. Kdy bude náramek dostupný v Evropě a za jakou cenu zatím nevíme.

Oppo Reno8 Pro láká vzhledem

V úterý nám Oppo představilo dvě novinky v řadě Reno8 s přídomky Pro, respektive Pro+. Jedná se o podobná zařízení, která se liší výbavou. Nyní se zaměřím na slabší z dvojice, a to jednoduše proto, že jde o první telefon s novým čipsetem Snapdragon 7 Gen 1. Ten by měl představovat nový standard ve střední třídě. Stojí za zmínku také velký AMOLED displej se 120 Hz nebo 50megapixelový hlavní snímač na zádech. Jedním z hlavních lákadel může být čistý design s plochými rámečky a výrazným modulem fotoaparátů. Na potvrzení dostupnosti na evropském trhu si ale budeme muset ještě počkat.

Motorola Razr mění design

Že se blíží třetí generace znovuzrozené Motoroly Razr s ohebným displejem není pochyb. Podle posledních úniků to však vypadá, že tentokrát už Motorola nebude hrát na nostalgii, novinka tak opustí ikonický design. Evan Blass dokonce zveřejnil video s údajnou podobou zařízení. Design je mnohem čistší a uhlazenější než dříve. Motorola si však stále zachovává jednu z hlavních předností – velký vnější displej. Nyní k němu přibude i dvojice fotoaparátů. Z čínského plakátu také víme, že by telefon měl disponovat novým čipsetem Snapdragon 8+ Gen 1.

Design Honoru 70 (Pro)

Již za pár dní by mělo dojít k představení nové řady ve střední třídě od znovuzrozeného Honoru. Modely s názvem Honor 70 a 70 Pro budou opět lákat na povedený design s výraznými fotoaparáty. I zde se očekává nasazení zmíněného nového Snapdragonu. Dle spekulací se máme oproti předchozí generaci dočkat zlepšení u fotoaparátů. Různé verze od sebe poznáte dle modulu na zádech. Základní model má dva oddělené kruhy, zatímco verze Pro skrývá snímače pod jedním velkým oválem. A ve všech případech vypadá vážně hezky.

Když vybíráte nový telefon, koukáte i na teprve chystané novinky? Nebo vždy vybíráte prostě z toho, co je právě dostupné? Dejte vědět do komentářů.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze