Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 7 má českou cenu. Mírně narostla

5
Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 7 má českou cenu. Mírně narostla
Fotografie: Xiaomi
  • Prodej na českém trhu již započal
  • Cena startuje na 1 390 Kč ovšem bez podpory NFC

Před nedávnem představený chytrý náramek Xiaomi Mi Band 7 již nabral směr český trh. Jde o jistě velmi pozitivní zprávu, neboť řada Mi Band patří mezi vůbec nejoblíbenější v segmentu nositelné elektroniky. Výbava novinky láká opět na větší displej, na kterém se bude perfektně vyjímat další inovace v podobě funkce Always-On, díky které budete mít podstatné informace neustále na očích.

Xiaomi Mi Band 7

Xiaomi tentokrát zapracovalo také na baterii, která je výrazně větší, což by se mělo pozitivně projevit na výsledné výdrži. Mi Band 7 má disponovat také NFC pro bezkontaktní platby, nicméně tato verze na český trh prozatím nedorazila. V tuto chvíli se musíme smířit s verzí bez NFC, která se například v obchodě xm.cz nabízí za 1 390 Kč. Meziročně se cena navýšila o 200 Kč, což je s ohledem na lepší výbavu a všeobecně se zvyšující ceny ještě poměrně očekávatelné.

Xiaomi Mi Band 7 Bez NFC

Konstrukce46,5 × 20,7 × 12,3 mm, 13,8 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano
DisplejAMOLED, 1,62" (192 × 490 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.2, ne, ne
Akumulátor180 mAh, nabíjení: USB A
Diskuze ke článku
Ladislav Polický
Ladislav Polický
Milý autore, Mi Band 7 v režimu AOD zobrazí pouze hodiny, nic víc. Takže pokud to považuješ za podstatné, budiž, ale většina lidí si pod tím u sportovního náramku představí asi něco jiného. Informační hodnota článku nula a to jsem ještě rozmařile shovívavý, protože je spíš zavádějící.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze