Novinka od HTC a budoucnost Galaxy A

mNews
Novinka od HTC a budoucnost Galaxy A
  • Na internet unikly první detaily příštích telefonů v řadě Galaxy A
  • HTC představilo novinku pro střední třídu, další střípky víme o Nokiích 6.2 a 7.2
  • mNews přináší shrnutí toho nejzásadnějšího z uplynulého týdne

Samsungu unikají plány na nástupce řady Galaxy A, HTC představilo nový telefon a skládací Mate X se odkládá. Vítejte u mNews.

Novinka od HTC a budoucnost Galaxy A – mNews

Samsungy Galaxy A v roce 2020

Letošní Samsungy z řady Galaxy A se povedly a zabraly celou škálu, od nejlevnější A10 po drahou a unikátní A80. Úniky již ukazují na modely v příštím roce. Novinky se budou dít hlavně u fotoaparátů. Od modelu A51 a výš má přibýt teleobjektiv a u nejdražších kousků nás čeká senzor Time of Flight pro měření vzdálenosti. Na více informací si budeme muset samozřejmě ještě počkat.

HTC Wildfire X má teleobjektiv

Telefony s logem HTC jako by zmizely. Do střední třídy se však podívá novinka Wildfire X. Výbava nijak nevystupuje a telefon zaujme až trojitým zadním fotoaparátem. Vedle hlavního snímače tu potkáte i teleobjektiv a snímač pro zachycení hloubky ostrosti. Cena na indickém trhu je v přepočtu nastavena na 4,5 tisíce korun, zda se zařízení dostane i do Evropy zatím není jisté.

Nokie 6.2 a 7.2 se třemi fotoaparáty se blíží

Určitě by se však k nám měly podívat dvě nové Nokie – 6.2 a 7.2. Ty zapadnou do střední třídy, mají velký displej s výřezem a potěší i USB-C a 3,5mm jack. Kruhový trojitý fotoaparát na zádech pak skrývá i ultraširokoúhlý senzor. Na oficiální odhalení si ale musíme ještě chvíli počkat.

Huawei Mate X se odkládá na listopad

Po závodu o první ohebný telefon je tu soutěž o nejdelší odklad. Na nový skládací Mate X si počkáme až do listopadu, jelikož Huawei ještě potřebuje doladit design a konstrukci. Již nyní přitom pracuje na nástupci, který dorazí příští rok.

HTC jsem dnes zařadil hlavně proto, že o něm už vážně mnoho příležitostí mluvit není. Léto už nám pomalu končí a zajímavými tématy se nám to brzy snad začne hemžit. Vše podstatné samozřejmě najdete na mobilenet.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze