Chystaný Huawei Mate Xs má být odolnější a levnější než Mate X

5
Chystaný Huawei Mate Xs má být odolnější a levnější než Mate X
  • Huawei Mate Xs má mít o něco menší rozměry, uhlopříčka displeje však zůstane stejná
  • Novinka bude podporovat 5G sítě

Huawei v současnosti pracuje na novém ohebném modelu s označením Huawei Mate Xs, jehož oznámení má údajně připadnout na březen letošního roku. Jak napovídá samotný název, nebude se jednat tak úplně o zcela nový ohebný smartphone, jako spíše o upravenou verzi původního Huawei Mate X. Uvnitř tak najdeme zbrusu nový čipset Kirin 990 s podporou 5G sítí a dnes se dle informací mydrivers.com dozvídáme, že by měl být Xs také o něco levnější.

Důvodem ke snížení ceny má být údajně optimalizovaný výrobní proces, díky němuž se podařilo snížit výrobní náklady, a Huawei si tak může dovolit upravit i koncovou cenu, kterou zaplatí zákazník. Další vítanou novinkou u Huawei Mate Xs má být vylepšený pant i odolnější displej. Huawei Mate Xs má mít překvapivě také o trochu menší rozměry než předchůdce, uhlopříčka displeje 8 palců však zůstane zachována.

Velké první dojmy z ohebného Huawei Mate X - Nepřestává oslňovat

Huawei údajně pracuje také na dalším smartphonu s ohebným displejem, který by měl být představen někdy v druhé polovině letošního roku. Zda se bude jednat o ohebný telefon typu tablet, jako je Mate X, Samsung Galaxy Fold, potažmo Mate Xs, nebo ohebný telefon typu véčko jako Motorola Razr, prozatím nevíme.

Huawei Mate X jsme si poprvé vyzkoušeli naživo v červnu 2019.
Diskuze ke článku
Petarda
Nebudu se k tomu vyjadřovat, protože nechci komentovat telefon, který se zde oficiálně neprodává a vidělo ho jen pár lidí. Jen jsem vám chtěl sdělit, že budu mít k obědu nudle, vřeténka s houbovou omáčkou. Budu je mít na oběd i zítra. Včera jsem zase měl polévku Pho. Myslím, že je to celkem vydařený týden, tedy kromě pondělí, kdy jsem měl kuskus, což jsou ale taky těstoviny.
Carda
Duo Nudloidní displej můj huawei mate 10 má pořád větší displej já si chrochtam blahem když koukám na youtube :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze