Nové iPhony, vysouvací Xiaomi a další zprávy týdne

mNews
Nové iPhony, vysouvací Xiaomi a další zprávy týdne
  • Již za dva dny zjistíme, jak budou nové iPhony reálně vypadat, nyní si připomeneme spekulace
  • Samsung možná odhalí Galaxy X již v listopadu, Xiaomi Mi MIX 3 bude zcela (téměř) bez rámečků
  • mNews je pravidelný seriál, který vám přináší souhrn nejzásadnějších zpráv z uplynulého týdne

Odhalujeme nové iPhony a ohebný Samsung – mNews

Máme za sebou opravdu nabitý začátek září. IFA přinesla řadu novinek a my byli u toho. Teď se ale pojďme podívat na to, co zásadního se událo za uplynulý týden.

Co víme o nových iPhonech

Apple má svou Keynote naplánovanou již na 12 září, což je za dva dny. Do té doby jsou všechny informace pouze spekulacemi, ale znáte to... Očekáváme, že se představí hned 3 nové iPhony, u nichž se čeká „notch“. Design bude asi připomínat iPhone X a telefony přijdou o čtečku otisků prstů. Ta nemá být na zádech ani v displeji. Nejmenší iPhone by měl mít displej o velikosti 5,8 palce. Všechny detaily najdete v našem článku. Co pro nás Apple skutečně přichystal se dozvíme v zásadě už za chvíli, tak hlavně klid.

Výsuvný mechanismus Xiaomi Mi MIX 3

Máte na telefonu raději rámečky, nebo výřez? Xiaomi se nelíbí ani jedna varianta a nový Mi MIX 3 by tak měl napodobit Oppo Find X a senzory i selfie kamery schovat do vysouvacího mechanismu. Z uniklého videa se zdá, že mechanismus nebude motorizovaný, ale budete ho ovládat sami rukou. Není to tak cool, ale třeba to déle vydrží.

Informace o Samsung Galaxy X již v listopadu

Závody v ohýbání nabírají obrátky. Víme, že hned několik výrobců pracuje na telefonech se skládacím či ohebným displejem. Huawei chtěl být první a představit se hned začátkem roku 2019. Nyní se však zdá, že ho Samsung zase předběhne. Vývoj telefonu Galaxy X či Galaxy F je prý téměř u konce a první informace bychom se mohli dozvědět na Samsung Developer Conference v San Franciscu.

Google oslavuje dvacetiny

Google slaví dvacet let. To je vlastně docela málo, že? Ale z hlediska internetových společností je to věčnost. Zakladatelé Larry Page a Sergei Brin se však seznámili již o pár let dříve na univerzitě a začali pracovat na vyhledávači. Opět jsme pro vás připravili článek s hezkým shrnutím toho, co Google za těch dvacet let zvládl. Googlit si ho nemusíte, stačí klepnout na následující odkaz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze