Nokia Lumia 820 a Lumia 920 unikají na dalším obrázku

1

Těsně před začátkem akce Nokia World se nám na internetu objevily uniklé obrázky od obou očekávaných modelů řady Lumia – 820 i 920. Zatímco první model se objevil v lehce nepřehledných fotografiích, druhý jmenovaný zářil na „téměř“ oficiálních obrázcích. A nyní přichází další přírůstek do galerie.

Model Lumia 820 unikl ke konci srpna, zatímco Lumia 920 se objevila společně s obrázky i prvními specifikacemi včera. Nyní díky uživateli evaleaks můžeme vidět oba modely hezky renderovaně a vedle sebe.

Čerstvě uniklý obrázek modelů Lumia 920 a 820, vpravo připravované HTC.

Ven se totiž dostal nový obrázek, na kterém jsou k vidění oba modely (a samozřejmě jejich designové rozdíly) společně s příslušenstvím v podání Bluetooth sluchátka. Trénované oko fanouška ihned pozná velkou podobu modelu Lumia 820 s připravovaným chytrým telefonem od HTC, který má taktéž nabídnout Windows Phone 8 .

Včerejší uniklé obrázky, s největší pravděpodobností modelu Lumia 820

Bohužel není jasné, který z modelů je který, z našeho včerejšího zpravodajství můžete vyvodit, že červený krasavec na pravo je Lumia 920. Po internetu však kolují domněnky a informace o tom, že modelu vyšší třídy patří naopak stylovější lesklý design ve žluté barvě, který lze vidět nalevo. Pravý přístroj by pak mohl být modelem Lumia 820, nic však zatím nebylo potvrzeno a jediné, co můžeme říci s jistotou je, že jsou na obrázku dva nové modely výrobce.

TIP: Podívejte se také na naše recenze modelů Lumia 800 a Lumia 900.

Finálního potvrzení se tak dočkáme až zítra na akci Nokia World, která začne v 16 hodin našeho času a my vám přineseme online přenos a poté i živé fotky z prezentace v Praze. Doufejme, že se dozvíme něco více i o levnějším modelu Lumia 620.

Zdroje: wmpoweruser.com, mynokiablog.com

Diskuze ke článku
Tomáš
Doufám, že se výrobci WP8 telfonů nebudou mezi sebou soudit kvůli podobnosti svých produktů... :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze