Známe ceny bezdrátových nabíječek pro nové Lumie

8

Není tajemstvím, že nové Lumie s Windows Phone 8 budou jedny z nejlepších chytrých telefonů s tímto operačním systémem i jedny z nejlepších telefonů na trhu vůbec, a to nejen díky vylepšenému hardwaru a softwaru, nýbrž také díky bohatému spektru příslušenství a bezdrátovému nabíjení. Britský obchod Clove nyní odhaluje ceny. Na kolik vás vyjdou bezdrátové nabíječky?

V současné době lze v obchodě vidět v předobjednávce pět bezdrátových nabíječek, které ještě nemají přesné datum vydání, Clove však tvrdí, že by se měly objevit na trhu společně s modely Lumia 820 a Lumia 920, tedy v listopadu.

TIP: Přečtěte si naše preview články o modelech Lumia 820 a Lumia 920.

Bezdrátové repráčky, nabíjecí polštářky a stojany

Jako první musíme zmínit nabíjecí kryt, který musí uživatel připnout u Lumie 820 Ten bude stát 19,99 liber, tedy 599 korun včetně daně. Nokia Lumia 920 má pak bezdrátové nabíjení již zabudováno. Následuje nabíjecí podložka (54,99 liber, 1600 korun s daní), nabíjecí stojánek (69,99 liber, 2000 korun s daní), nabíjecí polštářek Fatboy (79,99 liber, 2400 korun s daní) a nakonec přenosné bezdrátové repráčky (144,99 liber, 4400 korun s daní).

Ceny rozhodně nejsou nízké a otázkou tedy zůstává, jak moc budou uživatelé potřebovat použít bezdrátové nabíjení, které má rozhodně něco do sebe i z praktického hlediska. České ceny zatím vzhledem k neznámému datu uvedení nových Lumií na trh nejsou vůbec známé. Pořídíte si některou z bezdrátových nabíječek také vy?

Zdroje: blog.clove.co

Diskuze ke článku
n7610
nové nokie vypadají opravdu perfektně ale ta cena příslušenství ! To se zbláznili NEEEE !! Nokia 920 by měla mít už bezdrátové nabíjení i s nabíječkou v krabici nebo né ?
Zdenek
Bezdrátovku jsem určitě zvažoval ale polštářek za 2400 to mě teda fakt znechutilo :-(
chupas
ty ceny docela slusnej nastrel.
na americkym amazonu vyprodavaji bezdratovej kit na palm pre za 6$ vysilac a kryt za 3$.
palm pre byl zrejme prvni, ktery to takhle nabizel. bastlicum tento bezdratovej kit slouzil pro pridani nabijeni do dalsich telefonu, napriklad do htc hd2, Samsung Galaxy S3, Lumia 800, Nexus One, Nokia N9, Xperia mini pro, iphone 3g, htc evo 4g ...
jednu vec nokie zvladla nejlepe, a to nabijeci polstarek, kam staci telefon "pohodit".
pavto
možná to sem nepatří, ale co bezdrátová nabíječka u SGS3? nějak diskuze kolem utichla

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze