Exkluzivní aplikace pro nové modely Nokia Lumia

5

Nové modely řady Lumia dorazí na trh s celou kupou nových a exkluzivních aplikací, připravených speciálně pro ně. O některých z nich jste již měli možnost slyšet z našich preview, před pár dny se však na oficiálním blogu Nokie objevilo mnohem více informací a detailů.

Jedná se o aplikace širokého spektra, od multimediálních přehrávačů, lokalizačních služeb a sociálních hubů. Většina z nich se navíc soustředí na bezdrátovou technologii NFC. Pojďme se tedy podívat na to, co nás v novinkách čeká.

TIP: Přečtěte si také preview na Lumii 920 a Lumii 820 .

Zleva Nokia Lumia 920 a Lumia 820

Vimeo – služba pro nahrávání a sdílení videí, která bude úzce spjata s fotoaparátem. Aplikace navíc podporuje NFC pro snadnější sdílení videoobsahu, potěší také podpora HD videí.

Groupon – online obchod s velkým množstvím slev a voucherů. Aplikace v nových Lumiích nabídne i několik exkluzivních funkcí, jako je integrace elektronické peněženky, kalendář akcí a integrace do služby Nokia Maps.

YouSendit – jednoduchá aplikace, která dovolí posílat soubory prostřednictvím NFC.

Michelin Guide – sociální aplikace inspirovaná Foursquare, která dovoluje hledat a sdílet oblíbené restaurace ve vašem okolí. Nechybí integrace NFC a spolupráce s Nokia Maps.

WhatsApp – vylepšený komunikátor, který nabízí lepší uživatelské rozhraní při psaní zpráv, nové možnosti nastavení a vzhledu.

Angry Birds Roost – herní hub této série, který dává uživatelům přístup k tapetám, vyzváněcím tónůmů, herním tipům a bonusové funkci, která vám na vybranou fotku připne jednoho z ptáků, o čemž se můžete pochlubit na sociálních sítích.

Chybět by neměly ani informační portály Bloomberg Hub, StylSaint či World of Red Bull.

Zdroje: conversations.nokia.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
majkl
Není to "Foresquare" ale "Foursquare" ;-)
Nightmare
Vidim to dobre ze 920ka nema predni kameru pro videohovory?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze