#mobileDrink v Praze už příští týden. Přihlaste se předběžně nyní

11

Sedmý #mobileDrink se rychle blíží. Bude větší, zajímavější a bude se konat v naší domovské Praze. Chcete poznat redaktory mobilenet.cz, další čtenáře a fanoušky, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, virtuálními realitami a mnohým dalším? Chcete se dozvědět něco zajímavého nejen od zástupců Vodafone a dalších partnerů a ještě mít šanci něco vyhrát? Přihlaste se předběžně nyní a my vám dáme vědět, kdy spustíme ostré přihlašování.

#mobileDrink

Šestý podzimní #mobileDrink se konal v Českých Budějovicích a navázal na předchozí společná setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafone. Přijeli jsme za vámi do Liberce, Brna, Olomouce, Pardubic a začínali jsme v Praze. A do ní se nyní #mobileDrink opět vrací a věříme, že v úspěšném trendu bude pokračovat. Můžeme vám slíbit, že se rozhodně nudit nebudete.

Podívejte se, jak proběhly poslední mobileDrinky v Českých Budějovicích, Liberci a Brně!

#mobileDrink 6: České Budějovice – reportáž

#mobileDrink přijíždí za vámi

A co to je vlastně ten #mobileDrink? Společné setkání fanoušků mobilenet.cz Vodafone, které se koná několikrát ročně, a které máte opravdu rádi. A my se vám nedivíme! Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, hodinkami, dalšími wearables, konvertibly nebo notebooky, vyzkoušet si ty nejnovější virtuální reality a dozvědět se něco zajímavého z přednášek Vodafonu i dalších partnerů. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude ani zajímavá soutěž o hodnotné ceny. A chystáme pro vás také jedno exkluzivní překvapení. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v zajímavém prostoru, který odhalíme pozvaným účastníkům. Samozřejmě s občerstvením a dobrým pitím po celý večer.

Místo a čas konání #mobileDrink 7 v Praze

KDY: ve čtvrtek 18. února od 19:00

KDE: Praha (centrum - konkrétní místo bude upřesněno pozvaným účastníkům)

Chcete přijít? Napište nám!

Přestože budeme zvát do Prahy mnohem větší počet z vás, je kapacita prostoru stále omezená a po zkušenostech z minulých akcí také velmi rychle naplněná. Pokud byste měli zájem se 18. února ve večerních hodinách setkání #mobileDrink 7 účastnit, přihlaste se předběžně ve formuláři níže. Zadejte níže své jméno, příjmení a e-mail. Máte také možnost napsat nám telefon, tablet, wearables nebo jiné zařízení, který byste si rádi na srazu vyzkoušeli a my uděláme vše pro to, aby bylo vaše přání splněno. Předběžně přihlášeným dáme s předstihem vědět, kdy spustíme ostré přihlašování. Budete tak mít velkou výhodu.

Chystáme opět i soutěže o hodnotné ceny

Pokud se vám formulář nezobrazuje, můžete se předběžně přihlásit také zde.

TIP: pro novinky ze světa telefonů, tabletů a telekomunikací sledujte také náš Facebook, Twitter a Google Plus.

mobilenet.cz má Facebook a Twitter. Připojte se! Twitter logo Google+ logo

Diskuze ke článku
Adam Pešout
Adam Pešout
Škoda, že je to ve čtvrtek. Myslím, že by pátek by vyhovoval více lidem.
Šimon Vobruba
Šimon Vobruba
JJ patek by by lepsi. Ale hlavne by to chtelo dat priste vedet datum vic predem, nez jen tyden
Minecraft
Zdravím jen se chci zeptat jestli bude zase natočená reportáž a jestli se dozvíme i my co jsme mimo Prahu a bohužel se na mobiledrink nedostaneme jestli se dozvíme i to překvapení které chystáte. A ideální by bylo kdyby to někdo třeba Petr nebo Honza natáčel jako livestream :)
Děkuji za odpověd.
ota
Datum sdelen až dnes, v mobilecastu se mluvilo jen o unoru a ze bude v Praze..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze