Chystáme #mobileDrink 12. Rozhodněte, kde se bude konat!

4
Chystáme #mobileDrink 12. Rozhodněte, kde se bude konat!
Fotografie: mobilenet.cz
  • V pořadí již dvanáctý #mobileDrink se kvapem blíží a vy můžete rozhodnout, kde se bude konat tentokrát
  • Opět budete moci poznat redaktory mobilenet.cz, pracovníky Vodafonu, další čtenáře a fanoušky, vyzkoušet si nejnovější telefony a tablety, neochudíme vás ani o věcné ceny
  • Na výběr tentokrát máte mezi Karlovými Vary, Ústím nad Labem a Olomoucí, akce se bude pořádat již 18. října

Ve čtvrtek 18. října chystáme ve spolupráci s Vodafonem pod názvem #mobileDrink další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz, a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Už máme za sebou celkem 11 pokračování, přičemž poslední #mobileDrink se konal v Ostravě .

Nadcházející mobileDrink bude navíc i oslavou samotné akce! Od prvního setkání s vámi, našimi fanoušky, totiž budeme slavit 5 let. Nyní se ale opět rozjedeme po České Republice a přijedeme za vámi do některého z krajských měst a tentokrát vám dáváme na výběr z celkem tří měst. Které z nich to vyhraje? Je to na vás!

Na #mobileDrinku 11 v Ostravě vládla pohodová atmosféra

Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, hodinkami, dalšími wearables, konvertibly nebo notebooky a dozvědět se spoustu zajímavostí. Velkým tématem budou rovněž sítě 5. generace a novinky v síti obecně. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude ani zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Přichystány jsou opět zajímavé semináře od Vodafonu i dalších partnerů. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v prostředí příjemné restaurace.

Kam za vámi přijedeme? Hlasujte!

Nadcházející #mobileDrink 12 se bude konat buď v Karlových Varech, nebo v Ústí nad Labem, případně v Olomouci. Vy můžete hlasováním níže rozhodnout, které z měst to bude.

Kde to bude? Je to na vás!

Ať vám už žádná novinka neuteče! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Registrujte se také do našeho newsletteru!

Diskuze ke článku
Valinalo
A co Brno, tady mobiledrink chvilku nebyl
Refael
"Rozhodněte, kde se bude konat!"
Je rozhodnuto, udělejte to originálně tentokrát v Jeruzalémě, kde bydlím ????.
Katerina
Xx
Petr Richter
Škoda, že nechcete do Brna.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze