mobilecast #69: Android M a Google I/O

Google I/O je nejvýznamnější akcí celého roku tohoto giganta z Mountain View. Očekáváme mnoho novinek, mezi nimiž nechybí ani nová verze s kódovým označením Android M. Ten a cokoliv dalšího zajímavého nejen z této akce probereme v tradičním živě vysílaném mobilecastu v pátek, tentokrát však trochu dříve. Začínat budeme už ve 13:30. Tak si nás nezapomeňte naladit.

mobilecast #69 – Android M a Google I/O

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Jakub
Je to na hovno začínáte hrozně brzy když jsem ještě ve škole...
Leoš
Mrkněte hned aspoň jedním okem na Periscopu.
myscho
myscho
preco ste to video zo zakulisia nedali na youtube? to si mam stahovat nejaku appku aby som si to video pozrel? dokonca je tam len jeden den a ked nestihnem pozriet tak smola?
cele zle :(
permission
Nový permission framework v androidu m má mnohem zásadnější význam než se snažíte prezentovat. Dosud je totiž hlavní problém, že není možnost selektivně odmítnout přístup požadovaný aplikací. Je možnost buď odmítnout vše, což znamená odmítnout instalaci aplikace, nebo nic. Díky novému permission frameworku můžu v klidu aplikaci nainstalovat a používat, ale zabráním jí v přístupu ke konkrétní funkci kterou zpřístupňovat nechci. Možná lze podobného docilít pomocí xprivacy už nyní, ale úspěšné nasazení je pro většinu nepřijatelně komplikované.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze