Sledujte s námi živě hlavní keynote z Google I/O od 18:30

18

Ačkoliv je každoroční konference Google I/O akcí především pro vývojáře, na hlavní keynote vždy Google představuje především zásadní novinky pro následující rok, které se týkají hlavně běžných spotřebitelů. Pojďte s námi v přímém přenosu sledovat, co Sundar Pichai dnes večer světu představí. Vysílání by mělo začít v 18:30 středoevropského času.

Google I/O

A čeho se na konferenci pravděpodobně dočkáme? Téměř jistotou je představení nové verze Android M, o jehož spekulovaných novinkách už jsme psali dříve. Počítáme také s větším osamostatněním služby Google Photos od Google+.

Doufáme, že nových oznámení se dočkáme i v oblasti Android Wear. Oznámí Google oficiálně podporu pro iPhone? Očekáváme také další výhled na rozvoj Android Auto, který se už nyní začíná dostávat do prvních produkčních vozů na trhu a nové informace o platebním systému, pravděpodobně nazvaném Android Pay.

Témat má Google samozřejmě nepřeberně. Určitě přijde řeč také na něco kolem Chrome, ať už jako prohlížeče nebo operačního systému a oklikou se snad dočkáme také nějakých novinek v oblasti Chromecastu, potažmo Google Cast. Příjmné by bylo se také dozvědět něco více o novém projektu Google Fi, což je virtuální operátor.

Video přenos v angličtině

Diskuze ke článku
alambert
je možné, že představí i nové telefony?
abc21
Tipujem, že nový Andorid sa bude volať Milky Way :)
nobodz
Photos mám už cca 3 dni z google play na m8
Dan
Zatím nic revolučního. Na Buildu toho Microsoft vytáhl rozhodně více.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze