Windows 10 pro počítače budou údajně hotové v červenci

11

V dubnu výkonné ředitelce AMD, Lise Su, uklouzlo, že nový operační systém Windows 10 ve verzi RTM by měl dorazit do července. Nyní toto tvrzení potvrdil i známý ruský informátor s přezdívkou „WZor“ na svém Twitteru.

Celkové načasování, tedy doba od první verze do verze RTM, produktu připraveného na finální distribuci, by se shodovalo. Systém Windows 10 by tak mohl být produkován během srpna. To mimo jiné potvrzuje i společnost Lenovo, která oznámila, že tablet ThinkPad 10, který by měl přijít s tímto operačním systémem, vyjde v srpnu.

Okolo Windows 10 bylo již mnoho prognóz, avšak teď se některé z nich propojují a zřejmě se tak skutečně pomalu rýsuje datum finálního vydání. Prozatím je však jasnější, kdy vyjdou Windows 10 v RTM (Release To Manufacture) verzi, ale přeci jen je tu ještě prostor pro změny. Pokud ovšem Microsoft a jeho operační systém nepotkají žádné obtíže, mělo by být vydání Windows 10 za dveřmi.

Zdroje: windowscentral.com, twitter.com, blog.gsmarena.com

Diskuze ke článku
no
O to větší paradox bude doba trvání, než se dostane i na telefony. Tenhle rok to nebude.
Jay Kei
Jay Kei
Ahoj, dneska mi vyběhla aktualizace na notebooku (s win7), kde si mohu zarezervovat Windows 10 aktualizaci, která se stáhne jakmile to bude možné (asi okamžitě po ofiko vydání). Jenže mi to napsalo hlášku: Počítač bude fungovat, ale mohou se vyskytnout nějaké problémy. Dále mi to vypsalo, že -cituji: "Grafická karta NVIDIA GeForce GT 240M, není plně kompatibilní s Windows 10 - Budete mít problémy s obrazovkou." Chtěl bych se zeptat, jestli má cenu s touto chybou aktualizovat na W10, nebo jestli je to nesmysl a spíše zůstat u W7. Předem děkuji za názory.
krinii <3
Aha . Takže když ji zakážu tak ta GT 130m bude po tom restartu fungovat na plné rozlišení ? Chápu to dobře :) Promiň jestli se ptám tak hloupě ale jsem jen hloupá bruneta :D .. Jinak já se vtom strachat nebudu , to brácha. ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze