O2 představil výhodnější ceny pro některé chytré Nokie

O chytré telefony Nokia a Internet v mobilu byl před Vánocemi v nabídce O2 velký zájem. Společnost Telefónica O2 navazuje na úspěšnou předvánoční kampaň se speciální nabídkou dalších smartphonů této značky.

Cenově výhodná nabídka bude zahrnovat telefony Nokia C7, X3-02, C3 a 5230. Pro podnikatele je připravena Nokia E5. Zákazníci, kteří budou své nové smartphony využívat s hlasovým i datovým tarifem, si užijí jejich možností na maximum. Nabídka platí do konce března.

Pětice speciálně zvýhodněných telefonů od Nokie
Tip: přečtěte si také naše podrobné recenze Nokií C7, X3-02 T a T, C3, 5230 a E5

"Zájem o smartphony v posledních měsících láme rekordy. Vyšli jsme proto vstříc novým i stávajícím zákazníkům a připravili pro ně speciální nabídku chytrých telefonů Nokia za ceny již od 1 Kč. K jejich plnému využití patří přístup na internet, což jsme v nabídce také zohlednili. Například model C7 získají zákazníci nejvýhodněji, pokud si jej pořídí s hlasovým tarifem O2 NEON L+ a O2 Internetem v mobilu," říká Petr Matějovský, ředitel segmentu pro mobilní hlas a data společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Čtěte: O2 spouští elektronické vyúčtování i pro mobily

Níže přiložená tabulka obsahuje doporučenou kombinaci hlasového a datového tarifu pro každý z nabízených smartphonů tak, aby zákazník dosáhl na částku minimálního plnění a současně využil naplno možnosti daného modelu. Více info naleznete na www.o2.cz.

Zdroj: TZ O2

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze