O2 vám skrze Twitter umožní otestovat chytrý Samsung

V rámci největší letošní kampaně pořádané O2 “UŽ VÍM PROČ mít internet v mobilu” přináší 02 uživatelům internetu v mobilu možnost otestovat čtyři chytré telefony značky Samsung. Na týden zdarma jej získá 7 uživatelů, kteří pošlou v době od 28. července do 4. srpna nejlepší tweet o svých zážitcích s chytrým telefonem, aplikacemi a internetem v mobilu.

Telefónica O2: nové telefony a slevy v březnu 2008

V rámci naší největší letošní kampaně “UŽ VÍM PROČ mít internet v mobilu” přináší O2 uživatelům internetu v mobilu možnost otestovat čtyři chytré telefony značky Samsung. Na týden zdarma jej získá 7 uživatelů, kteří pošlou v době od 28. července do 4. srpna nejlepší tweet o svých zážitcích s chytrým telefonem, aplikacemi a internetem v mobilu. Tyto smartphone borce vybere porota složená z odborníků společností O2, Samsung a TyInternety.cz. Jejich úkolem bude poté se několikrát denně prostřednictvím tweetů s hashtagem #uzvimproc podělit o zkušenost se zapůjčeným chytrým telefonem Samsung a vysvětlit tak, PROČ MÍT internet v mobilu. Po týdnu budou moci telefon předat komukoli ze svého okolí, který je ve tweetování nahradí. Jeden telefon si tak bude moci vyzkoušet celkem 5 osob.

Samsung logo

Touto akcí oslovujeme technologicky založenou komunitu Twitter uživatelů. Věříme, že je tento speciální projekt zaujme a budou tak moci ostatním interaktivní a výstižnou formou sdělit, proč mít a využívat internet v mobilu,“ říká Jindřich Fremuth, ředitel online divize společnosti Telefónica Czech Republic.

Tato aktivita je součástí kampaně UŽ VÍM, PROČ mít internet v mobilu, která propaguje chytré telefony, aplikace a internet v mobilu. Bude podpořena také na Facebookové stránce O2, kde budou prostřednictvím speciální aplikace postupně streamovány tweety všech 35 smartphone borců.

TIP: Více informací naleznete zde a zde

Zdroj: TZ Telefónica

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze