Hledá se bezdrátová nabíječka AirPower! Odměna jistá

6
Hledá se bezdrátová nabíječka AirPower! Odměna jistá
Fotografie: apple.com
  • O bezdrátové nabíječce AirPower jsme poprvé slyšeli přesně před rokem
  • Od té doby se o ní Apple příliš nezmiňoval a jejího uvedení jsme se nedočkali ani na letošní Keynote
  • Kdy se začne oficiálně prodávat je stále nejasné

Přesně před rokem Apple představil chloubu v oblasti bezdrátových nabíječek – nabíjecí podložku AirPower, která má zvládnout nabíjet jak iPhone, tak chytré hodinky Apple Watch a dokonce i sluchátka AirPods, samozřejmě se speciálním vybavením. I když už vloni Apple upozorňoval, že nabíječka bude k dispozici „v příštím roce“ (tedy letos), o dostupnosti stále nepadlo ani slovo, dokonce ani na včerejší konferenci. I náš nedávný článek upozorňující na brzkou dostupnost byl, bohužel, jen zbožné přání.

AirPower
Apple AirPower

Pokud byste se rozhodli hledat zmínku o nabíječce na stránkách Applu, příliš nepochodíte. Původně byla často zmiňovaná v souvislosti s iPhonem X, ovšem stránka tohoto modelu po včerejším představení novinek zmizela. Nově tak nalezneme jen krátkou zmínku na stránce zaměřující se na sluchátka AirPods. Škoda.

Stále se očekává, že nová bezdrátová nabíječka vyjde zájemce na necelé 4 tisíce korun včetně daní. Je možné, že ji Apple ještě do konce roku stihne uvést do prodeje, stejně tak se ovšem může stát, že nabíječku uvidíme až v roce 2019. Očekává se, že by měl Apple představit ještě nové iPady, a to snad již v říjnu, třeba nalezneme po jejich boku i nabíječku AirPower a druhou generaci sluchátek AirPods. Nebo se snad bezdrátové nabíječky nedočkáme vůbec?

Diskuze ke článku
Offečka Jablečna
Tak samozřejmě si musíte kopnout do Applu, i kdybyste si museli něco vymyslet. Však do konce roku zbývá 109 dní, tak uvidíte, že nakonec tady budete za blbce vy a ne Apple.
Xwert Is
Xwert Is
Je to zaujímavé že Apple predstavil produkt ktorý neponúka.
Aj keby tak ten čo chcel si už nabíjačku kúpil takže neviem či sa im to ešte oplatí púšťať na trh.
Pepa Pepa
Pepa Pepa
Jestli jednou bude a bude pod 10k, tak to už jde s Apple vážně z kopce...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze