Nestihli jste Keynote Applu? To nejdůležitější zjistíte ve 108 vteřinách

Nestihli jste Keynote Applu? To nejdůležitější zjistíte ve 108 vteřinách
  • Podívejte se na video, které shrnuje Keynote Applu ve 108 vteřinách
  • Můžete si také přečíst shrnutí s odkazy na naše podrobná preview

Pokud jste včera nestihli sledovat Keynote a chcete co nejrychleji nasát to nejdůležitější z ní, můžete se podívat na následující video, které vám vše shrne ve 108 vteřinách. A pokud snad raději preferujete čtení, připravili jsme pro vás následující shrnutí.

Pojďme se nejprve podívat na nové chytré hodinky. Apple představil Watch Series 4 s měřením EKG. Tato možnost je asi nejzajímavější novinkou na hodinkách, nicméně potěší také o více než 30 % větší displej, přičemž velikost narostla jen o 2 mm v obou rozměrech, zúžily se totiž rámečky kolem displeje. Co je naopak škoda, je fakt, že výdrž zůstává prakticky stejná. Nečekejte tak o mnoho více než jeden den na nabití. A abychom nezapomněli: na nové Apple Watch si připravte pětimístnou částku.

Apple Watch 4

Pokud už Apple Watch vlastníte, určitě potěší aktualizace Watch OS. Apple vylepšuje především fitness funkce. Vylepšení doznala také asistentka Siri. Na podrobnosti se můžete podívat v článku: nadechněte se zhluboka, Apple uvádí watchOS 5.

A co je nového u iPhonů? Už před konferencí jsme věděli, že budou tři modely: iPhone Xs, Xs Max a Xr. Apple iPhone Xr je „levný“, barevný a také velký nástupce iPhonu SE a také trochu kontroverzní. Má totiž na zadní straně jen jeden fotoaparát, a protože je tak „levný“, nemá 3D Touch.

Apple iPhone Xs
Apple iPhone XS

U iPhonů Xs a Xs Max už Apple nedělal kompromisy. Mají velké bezrámečkové displeje, šestijádrový procesor, vylepšené Face ID, ale i sebevědomou cenu. A také odolnost, na níž ale záruku neuplatníte.

Zajímají vás především rozdíly mezi novými iPhony? Srovnali jsme iPhone Xs, Xs Max a Xr. Podívejte se i jak se nové iPhony liší od svých předchůdců. Škoda jen, že balení nových iPhonů zklamalo. Nedostalo se na rychlou nabíječku ani redukci.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze