Takto by mohl vypadat nový Apple iPad Pro 12.9. Podívejte se

10
Takto by mohl vypadat nový Apple iPad Pro 12.9. Podívejte se
  • Záda tabletu mají být kovová
  • Rámečky kolem displeje se výrazně ztenčí a zmizí klasické tlačítko
  • K odemčení se bude používat technologie Face ID

Apple má na 12. září naplánovanou tiskovou konferenci, kde se primárně představí nové iPhony. Je však možné, že se dočkáme i přírůstků mezi tablety. Aktuálně se vyrojily údajné rendery iPadu Pro 12.9, tedy vůbec největšího možného iPadu, který by měl dorazit. Na první pohled si lze všimnout, že záda iPadu budou kovová. Speciální konektor pro připojení klávesnice má své místo ve spodní části zadní strany.

Apple iPad Pro 12.9 (2018)

Zásadně se zmenšily rámečky kolem 12,9palcového displeje, což jde ruku v ruce se současným trendem. Na velkém tabletu však nemohou být zcela miniaturní, neboť by jej nebylo takřka za co chytnout. Z toho nám plynou hned dvě nové skutečnosti. V prvé řadě se musíte smířit s absencí klasického tlačítka (Home button). To se již nikam nevešlo. Na druhou stranu se v displeji nekoná žádný výřez. Potřebné senzory se vměstnaly do rámečků. Zabezpečené odemykání tak bude probíhat skrze funkci Face ID. Čtečka otisků prstů již přítomna nebude.

Očekává se, že i chystaný model bude podporovat Apple Pencil, na rozdíl od 3,5mm jacku, který na těle tabletu chybí. Jde o vcelku nesmyslný krok. Malý konektor by se jistě do těla velkého tabletu jistě vešel.

Diskuze ke článku
bosto2
Ta vystupující čočka fotoaparátu na jinak rovném těle tabletu je strašná.
Martin
Další z hnus tabletů ve čtvercu :D ach ten Apple a jejich poměr 4:3.
Dom
Ty tenké rámečky jsou u tabletu peklo, teď už se to drží na prd.
Kostilek
Jsou to sice spekulace a dohady, ale pokud by byl smart konektor na klávesnici orientovaný pro polohu na výšku, tak už vážně nepochopím, co v tom Applu berou za matroš. Abych psal na tabletu který je vertikálně, to mi jaksi nejde dohromady.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze