A po roce přichází... bezdrátová nabíječka AirPower od Applu

18
A po roce přichází... bezdrátová nabíječka AirPower od Applu
Fotografie: apple.com
  • Bezdrátová nabíječka Apple AirPower pro více zařízení byla představena již loni
  • Do prodeje se však dle spekulací dostane až s ročním zpožděním

Bezdrátové nabíjení by konečně mohlo zažít velký rozmach. Svůj podíl na tom bude mít i Apple, který jím loni konečně vybavil všechny nové iPhony. Společně s nimi představil také zajímavě vypadající bezdrátovou nabíječku Apple AirPower, která je schopná dobíjet až tři zařízení současně. To se psalo září 2017. Aktuálně máme srpen 2018 a nabíječka se stále nezačala prodávat. Nyní je na místě Applu „pogratulovat“, neboť tak dlouho mu ještě žádný jiný produkt do prodeje uvést netrvalo.

Nabíječce to totiž dle současných spekulací bude trvat jeden celý rok. Prodej má být zahájen až s představením nových iPhonů, což bude přibližně za měsíc. Kvůli velké časové prodlevě Applu částečně vypálil rybník Samsung, který svou novou bezdrátovou nabíječku Duo Wireless Charger představil minulý týden a okamžitě ji poslal do předprodeje, a to i na českém trhu. Končit se ale má pozitivně a my se o to pokusíme. Dle spekulací by se cena nabíječky Apple AirPower měla zastavit na 145 dolarech, což jsou v přepočtu a s daní necelé 4 tisíce korun. Částka by tak měla být o přibližně tisíci korunu nižší, než kolik se odhadovalo v únoru.

Diskuze ke článku
pitchooo
béééé bééééé béééé a iOvce se hrnou pro to, at to stoji co to stoji, je to pro jejich iUdelatka, bééé bééé... a Apple se raduje, jak se mu zvedaj trzby.
Breta
Nevím jak apple a samsung, ale Ikea to prodává už asi 3roky. Mam doma a nabiju bezdrátově 3telefony zároveň.
Takže
Cena u nás 4990Kč. Přece nechcete aby Cock ještě prodělal. To bude počítám stejná bomba jako Homepod. Hromady keců a výsledek...
Holub
Za tu cenu bych si konkurenční nabíječky koupil čtyři, takže by se dalo nabíjet o jedno zařízení víc. Ale co naplat, Apple AirPower i tak zůstane navždy tím nejúžasnějším kouskem techniky. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze