Guess Connect: extravagantní chytré hodinky ve dvou velikostech

1

Od uvolnění nové verze systému Android Wear 2 přichází hodinky nových značek. Jedněmi z nich jsou Connect od módní značky Gues. Ta nově nabízí dva modely, které se liší velikostí ciferníku, přičemž jejich spojujícím prvkem je extravagance. K dispozici budou hned v několika barevných variantách.

Módní značka Guess není ve světě hodinek nováčkem, dokonce ani ve světě těch chytřejších – v řadě Connect existuje model, který nabízí monochromatický displej, jenž umožní zobrazení notifikací z propojeného smartphonu. Nové hodinky jsou ale už opravdu chytrými, jejich mozkem je totiž systém Android Wear 2.0.

TIP: TAG Heuer Connected Modular 45 oficiálně: přizpůsobitelný luxus

Guess Connect

Existovat budou ve dvou provedeních s velikostí ciferníku 41 a 44 milimetrů. Pro muže bude dostupných celkem pět typů, pro ženy tři. Z technických parametrů toho prozatím příliš nevíme, jistotou ale je, že uvnitř nalezneme procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100. Prozatím není jasné, jestli budou hodinky voděodolné a zda nabídnou senzor srdečního tepu, GPS se pravděpodobně čekat nedá.

Na výběr bude hned několik barevných variant – námořnická modř, zlatá, růžovo-zlatá a stříbrná. Existovat bude také varianta s kameny na lunetě. Guess Connect vstoupí do prodeje až ve druhé polovině letošního roku, na další specifikace a cenu si tedy budeme muset počkat poměrně dlouhou dobu. Jisté však je, že nebudou tou nejlevnější záležitostí.

Zdroje: pocket-lint.com