TAG Heuer Connected Modular 45 oficiálně: přizpůsobitelný luxus

1

Společnost TAG Heuer představila nové chytré hodinky s označením Connected Modular 45. Jedná se o jedny z nejmodulárnějších hodinek současnosti. Samozřejmostí je přítomnost pokročilých funkcí včetně systému Android Wear 2.0, to však není to hlavní. Cena hodinek by měla začínat na cca 51 tisících korun.

Pokud hledáte luxusní chytré hodinky, mohli jste narazit na TAG Heuer Connected z roku 2015, jejich základní cena se pohybovala okolo 40 tisíc korun. TAG Heuer však šel ještě dál a představil nové hodinky s označením Connected Modular 45, jejichž cena startuje na 1 650 dolarech, tedy na částce 51 tisíc korun včetně daní. Za ně dostane zájemce opravdu luxusní chytré hodinky, které nezklamou ani co se funkční výbavy týká. O to však půjde asi ze všeho nejméně.

TIP: TAG Heuer chystá novou generaci chytrých hodinek na květen

TAG Heuer Connected Modular 45

Nové hodinky se chlubí tím, že jsou modulární. Ano, jsou, ale neočekávejte možnost přidání dalších inteligentních modulů, jde především o styl. Samotné tělo hodinek je jen základ, ke kterému lze přidat jiný pásek nebo kryt, přičemž můžete zvolit i typ materiálu. V základu existuje 56 různých variant, jež je možné ještě dále přizpůsobovat. Základní cena roste podle toho, co navíc od hodinek požadujete – přidat lze i diamanty, pokud to vaše peněženka bude akceptovat.

Hodinky jsou k dispozici hned v několika barevných variantách, tělo může být buď z titanu, nebo keramiky. Pásek může být jak kožený, tak gumový. Přímo v hodinkách nalezne majitel hned několik různých ciferníků od společnosti TAG Heuer, další je možné vytvořit ve speciální aplikaci.

TAG Heuer Connected Modular 45
TAG Heuer Connected Modular 45

Průměr hodinek činí vcelku standardních 45 mm a displej samotný disponuje úhlopříčkou 1,39" a nabídne technologii AMOLED. Kapacita baterie 410 mAh by měla zaručit výdrž až 25 hodin, tedy více než jeden celý den. Hodinky jsou voděodolné až do hloubky 50 metrů, nabídnou GPS a safírové sklíčko tlusté 2,5 milimetru. Jejich mozkem je Android Wear 2.0.

Technické parametry TAG Heuer Connected Modular 45

Kompletní specifikace
Konstrukce45 × 45 × 13,8 mm, 62,5 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
Displej?, 1,39" (? × ? px), tvar: kruhový
SystémAndroid Wear, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: ?, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ano
Chipset
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor410 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
DostupnostQ2 2017, 51 000 Kč

Zdroje: tagheuer.com