Android Wear 2.0 je tu. Jaké modely se dočkají aktualizace?

1

Google oficiálně představil novou verzi operačního systému Android Wear 2.0. Jako první se nové verze dočkaly hodinky Watch Style a Watch Sport od LG. Další modely jiných výrobců budou následovat postupně. Pokud vás zajímavá, jestli se aktualizace dočkají i vaše hodinky, jste na správném místě.

Aktuálně se novou verzí mohou chlubit Watch Style a Watch Sport od LG. To však neznamená, že se aktualizace nedočkají i další modely. Google uvolnil seznam všech chytrých hodinek, které se aktualizace dočkají v následujících týdnech, aktualizace bude jako obvykle uvolňována v etapách, nelze tedy předem odhadnout, kdy konkrétně se nové verze dočkáte i vy.

TIP: LG Watch Style a Watch Sport oficiálně: design, nebo funkce?

Android Wear 2.0

Android Wear 2.0 přináší poměrně velké množství novinek, kupříkladu možnost upravovat si ciferníky (rychlé objednání Uberu, přidání zástupce rychlého kontaktu), lepší provázanost s Google Fit, rychlejší stažení aplikace přímo skrze hodinky a předinstalovaný Obchod Play, vylepšené reakce na zprávy (pomocí klávesnice, případně s návrhy na odpovědi) a samozřejmě také mnohem větší samostatnost, pokud to konektivita hodinek dovolí. Do hodinek bude integrován také hlasový pomocník Google Assistant, který byl prozatím výsadou rodiny Pixel.

Zdroje: blog.googl

Diskuze ke článku
Marcel
Podľa podpory LG hodinky LG Watch Urbane nebudu mať aktualizáciu na AW 2.0, teda aspoň zatiaľ to neplánujú.. Dúfam, že sa to rýchlo zmení...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze