Blíží se Redmi Note 10 Ultra. Bude mít AMOLED displej a výkonný procesor

8
Blíží se Redmi Note 10 Ultra. Bude mít AMOLED displej a výkonný procesor
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Půjde o nejvybavenější verzi z letošní řady
  • Očekává se baterie s 5 000 mAh a 33W nabíjením
  • Procesor Dimensity 1100 přinese podporu 5G

O řadě Redmi Note je v poslední dnech hodně slyšet. Bylo oznámeno, že se těchto modelů prodalo 200 miliónů kusů, a také to, že významného milníku dosáhlo i Redmi Note 8. Prozrazena byla nyní další novinka. Na weibo.cn se objevily upoutávky na Redmi Note 10 Ultra, které by mělo stanout na pomyslném vrcholu letošní řady a přinést ještě lepší výbavu než Redmi Note 10 Pro.

Redmi Note 10 Ultra

Spekuluje se, že dojde na 6,53palcový AMOLED displej s Full HD+ rozlišením. Pod kapotou má být nastěhován výkonný procesor Dimensty 1100 s podporou 5G a baterii s kapacitou 5 000 mAh dobijete výkonem až 33 W. Novinka má existovat ve třech verzích lišících se paměťmi. V nabídce mají být možnosti 256+8 GB, 128+8 GB a 128+6 GB. Důraz bude kladen také na sestavu zadních fotoaparátů. V tuto chvíli také víme, že premiéra má proběhnout 26. května, tedy za pouhých 5 dní.

Diskuze ke článku
Marhule Humule
Marhule Humule
Naposledy upraveno: 24. 5. 2021 17:06
Ať už jde Xiaomi s těma milionama telefonů do řiti. To je každej tejden novej telefon a v jejich nabídce se už nevyzná snad ani skalní fanoušek...
Lukáš QproTest
Lukáš QproTest
Naposledy upraveno: 21. 5. 2021 15:41
Mám druhý telefon Xiaomi, ale jejich směr a růst ceny mi nevyhovuje. Pravda je, že mi nevyhovuje ani spolupráce našeho prezidenta s Rusy a Čínou. Vím, že to je zanedbatelný, vím, že se téměř vše vyrábí v Číně, přesto další telefon a jiné zboží bude mít minimálně jiného vlastníka než je Čína. Nechal jsem se zaprodat za pár drobných a lituji toho.

Do druhého Xiaomi jsem šel, kvůli tomu, že mi nabídl kompaktní telefon (na tuto dobu) a to MI 9SE. Asus ZenFone 8 mám podobné rozměry, tak rok počkám, než padne cena a půjdu do toho. Novinky už dávno nekupuji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze