Zkombinujte snadno dvě fotografie díky aplikaci Deleo

Zkombinujte snadno dvě fotografie díky aplikaci Deleo
  • Deleo je jednoduchá aplikace pro zkombinování dvou fotografií či vyřezávání objektů
  • Prostředí je velmi prosté, přičemž ovládání a samotný proces editace je velmi snadný a zvládne jej každý
  • Aplikace je stále ve fázi beta a můžete si ji tak stáhnout zdarma, avšak po ukončení bety už budete muset zaplatit

Kombinování snímků a vyřezávání objektů z fotografií mohou být užitečné funkce, ale především se s nimi můžete rovněž prostě jen pobavit. Najít pro tento účel kvalitní nástroje ovšem není na Androidu moc snadné, a proto se dnes podíváme na aplikaci Deleo, která se zkrátka povedla.

Deleo – Android aplikace týdne

První věcí, které si po otevření aplikace všimnete, je elegantní a minimalistický design – žádná meníčka či různé podnabídky a vyskakovací okna. Vše je podřízeno praktické jednoduchosti. Nejprve budete vždy vyzváni k výběru vámi upravované dvojice fotek. Na pozadí i na popředí lze zvolit váš obrázek z paměti telefonu, využít obří integrované galerie, nebo prostě použít jen jakoukoli barvu. Po výběru klepnete na tlačítko ve spodním pravém rohu a přejdete k výběru částí popředí, které chcete zachovat, nebo vyříznout.

Deleo

Na další obrazovce umístíte vámi vyříznutý objekt na dříve vybrané pozadí. Můžete s ním všemožně pohybovat, rotovat, převracet nebo měnit jeho velikost. Následující část je asi ta nejdůležitější a určí kvalitu vašeho výsledného obrázku. Je totiž na čase zoomovat a mazat ošklivé hrany vyříznutého objektu, aby vypadal co nejlépe. Zde si můžete dát pořádně načas a pokud něco smažete omylem, můžete vše přepnutím štětce vrátit zpět, nebo klepněte jen na tlačítko pro návrat zpět. Velmi užitečnou možností je také úprava velikosti, průhlednosti a typu štětce, aby výsledek co nejlépe vyhovoval vaší představě.

Deleo

Až si dostatečně vyhrajete a budete s výsledkem spokojení, dostanete se k závěrečnému kroku, kde se doladí poslední detaily fotografie. Průhlednost, jas, kontrast, teplota, saturace – to vše si zde můžete upravit. Zároveň přitom můžete přepínat mezi pozadím a popředím a sladit tak oba snímky. Pak už jen stačí obrázek uložit a máte hotovo. Nic víc v aplikaci prozatím neuděláte.

Deleo

Jak můžete z popisu vidět, Deleo je opravdu ve své podstatě prostá aplikace, kterou se velmi jednoduše používá. Aplikace je sice stále v beta verzi a pár funkcí chybí, ale už nyní funguje skvěle. Využijte tedy příležitosti a zdarma si jí stáhněte. Až totiž beta fáze skončí, nebude kompletně celá zdarma. Už nyní však můžete podpořit vývojáře a dostat tak později přístup k prémiovým funkcím.

Stáhnout Deleo - Combine, Blend, and Edit Photos

Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Android aplikace týdne je ASUS.

Asus seriály
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze