ZenFone 7 má skvělou výbavu a ZTE kameru pod displejem

mNews
ZenFone 7 má skvělou výbavu a ZTE kameru pod displejem
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • ASUS ZenFone 7 Pro se chlubí nejen výklopnou kamerou, ale taky perfektní výbavou
  • ZTE představí telefon se selfie kamerou skrytou v displeji, viděli jsme render
  • mNews přináší výběr toho nejzajímavějšího z uplynulého týdne

Zdá se, že selfie kamera je tou nejžhavější inovací ve světě telefonů. Dnes si ukážeme dva různé přístupy, jeden vyloženě z budoucnosti. Vítejte u mNews.

ZenFone 7 má skvělou výbavu a ZTE kameru pod displejem – mNews

ASUS představil ZenFone 7

ZenFone 6 od ASUSu se povedl a zaujal nás jak skvělou výbavou, tak cenou. Nyní přichází jeho nástupce, má opět skvělou výbavu, nechybí výklopná kamera. Ve verzi Pro nabídne Snapdragon 865+, velký 90Hz AMOLED displej, 3 snímače fotoaparátu ve výklopném modulu, 8 GB RAM a 256GB úložiště. K tomu i velkou baterii, takže – nepokazte to cenou! Tu se dozvíme 1. září.

ZTE má selfie pod displejem

1. září by se měl také představit ZTE AXON 20 5G, první telefon se selfie kamerou ukrytou pod displejem, takže zapomeňte na výklopné či vyjíždějící moduly nebo nějaké výřezy. Tady se bavíme o budoucnosti. Samozřejmě je otázka, jak kvalitní fotky z ní budou. Společnost už sama sdílela oficiální render, takže víme, jak telefon vypadá. A teď nezbývá než počkat, jaký háček v tom bude. Samozřejmě je téměř jisté, že se k nám telefon do prodeje nedostane. Zatím nám nezbývá než předstírat, že na svém telefonu žádný „notch“ nevidíme.

Pixel 4a 5G bude větší a lépe vybavený

Pixel 4a se představil v jediném provedení, což se má ale brzy změnit. Varianta 5G nenabídne jen jiný procesor, ale má zvětšit displej a rozšířit se o nové funkce. Potěší i větší baterie a hlavně pak duální snímač na zadní straně. Google údajně vyslyšel volání zákazníků a vedle běžného foťáku nabídne i ultraširokoúhlý. K představení má dojít na podzim, i když, jak koukám z okna, tak už se to blíží.

Otevře Apple pražský Apple Store?

Již v lednu 2019 Babiš loboval za otevření pražského Apple Store „pro naše lidi“. Otevření pozice „Apple Shop Leader“ s umístěním v Praze pak naznačuje, že se věci začínají skutečně hýbat a Praha by se mohla zařadit po bok několika málo evropských měst, kde se oficiální obchod nachází. Protože jinak v podstatě neexistuje způsob, jak si u nás iPhone koupit. Hmm.

Rozhodně si zatím nekoupíte iPhone 12, u kterého ani neznáme datum představení. Spekuluje se o 10. září, ale na to bych příliš nesázel. Určitě neuděláte chybu, když budete sledovat mobilenet.cz.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze