Zbývá pár hodin! Jeden z nejvýhodnějších tarifů pořídíte už jen dnes

3
Zbývá pár hodin! Jeden z nejvýhodnějších tarifů pořídíte už jen dnes
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Za neomezené volání a SMS s 3,5GB datovým balíčkem zaplatíte jen 327 Kč
  • Tarif je bez závazku a pořídit lze už jen pár hodin

Vodafone nedávno posunul hranice výhodnosti neomezených tarifů zase o stupínek výše. V nabídce se totiž objevil tarif s neomezeným voláním a SMS do všech sítí, k tomu navíc nabízí 3,5GB datový balíček, to vše jen za 327 Kč. Tarif je pochopitelně bez závazku a určen je buď pro nové zákazníky, nebo zákazníky předplacené karty. Není tedy určen pro stávající zákazníky Vodafonu, kteří již nějaký tarif mají. Ti si mohou pořídit nové telefonní číslo. Tarif je možné pořídit pouze na webu operátora.

Pořízení je podmíněno návštěvou speciálních webových stránek. Pokud nepočítáme různé retenční nabídky či rámcové smlouvy, na které zdaleka nedosáhne každý, je tato nabídka vůbec nejvýhodnější na tuzemském trhu. Nabídka skončí počínaje dnešní půlnocí.

Tarif můžete pořídit na webu operátora, stačí kliknout na tento odkaz.

Tento článek obsahuje affiliate odkaz, díky kterému může vydavatelství 24net s.r.o. získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

Diskuze ke článku
Jiří Prokop
Jiří Prokop
Žádné speciální stránka, normálně přejděte k nám..Jinak je to drahé, lidem stačí do100 minut.. Kaktus za 300 je výhodnější..
Michal Navrátil
Michal Navrátil
Hmm, zajimave, mne nedavno Vodafone nabidnul neomezene volani a sms do vsech siti a 6Gb dat za 294,- a to jsem mel puvodne v planu prejit na predplacenku..
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Operátoři zkouší lidskou hloupost 😂.. 327kč za tohle 😂😂 za 127kč to beru za 327kč na to ser..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze