Zbavte se reklam na YouTube pomocí kouzelného interpunkčního znaménka

15
Zbavte se reklam na YouTube pomocí kouzelného interpunkčního znaménka
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Trik spočívá v přidání tečky za doménu nejvyššího řádu
  • V budoucnu YouTube tento „trik“ pravděpodobně zablokuje

Reklamy nemá nikdo rád. Přestože díky nim může být provozována drtivá většina internetových médií, existuje hned několik různých postupů, jak je deaktivovat, případně alespoň omezit. Pokud vás obzvlášť iritují reklamy na YouTube (třeba ty, které nejdou ani po pár sekundách přeskočit), můžete vyzkoušet jednoduchý trik, o který se podělil vývojář s přezdívkou unicorn4sale.

Ten na Redditu upozornil na to, že URL adresa, kterou zadáváme do adresního řádku, nemusí být pouze ve tvaru „youtube.com“ (s případnou cestou ke konkrétnímu obsahu), ale také jako„ youtube.com.“. Právě interpunkční znaménko za „com“ má představovat rozdíl mezi tím, jestli se vám budou, nebo nebudou zobrazovat reklamy. Stejný trik dokonce funguje i u placeného obsahu.

Zmíněný postup si můžete sami vyzkoušet, jen počítejte s tím, že u některého obsahu se stránky na YouTube nemusí správně načíst. V budoucnu tento „trik“ navíc YouTube/Google pravděpodobně zakáže.

Stáhnout YouTube

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Oliver Kliment
Dobrý den, já si platím přes Vodafone službu YouTube premium za 179,- Kč měsíčně, reklamy odstraněny, a jsem spokojen.
Nguyen Nguyen
a pžíště si ukášeme jak dat prič reklami s mobilenet
Ulice
Tak to se máš...můj život je nicotnym
Fero
Načo máme dávať pri pozeraní Youtube cez prehliadač bodku, keď sa dá použiť blokovač reklám? V aplikácii je to nepoužiteľné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze