Z Číny přichází žralok a herní bestie

mNews
Z Číny přichází žralok a herní bestie
  • Oppo představilo model Reno s vysouvací selfie kamerou a desetinásobným optickým zoomem
  • Nubia má nový herní telefon s vysokým výkonem a záznamem videa v 8K
  • Z dalších novinek nechybí skládací Motorola RAZR a rozebraný Galaxy Fold

Doufám, že se nebojíte žraloků, dnes se totiž podíváme na Oppo Reno. Čeká nás také nabušená Nubia, ohebná Motorola a pohled do útrob Galaxy Foldu. Vítejte u mNews.

Z Číny přichází žralok a herní bestie – mNews

Žraločí Oppo Reno má vysouvací kameru

Nově představené Oppo Reno se podívá do Evropy a zaujme bezvýřezovým designem s vysouvací selfie kamerkou. Ta na první pohled připomíná žraločí ploutev. Telefon bude dostupný ve více variantách, opravdu zajímavá je ta s desetinásobným optickým zoomem, který je dělaný jako periskop, tedy podobně jak u Huawei P30 Pro. Telefony se nebudou lišit jen foťákem, ten základní zapadne do střední třídy, zatímco druhý zmiňovaný se Snapdragonem 855 bude atakovat vlajkové lodě.

Nubia Red Magic 3 má bestiální výkon a točí v 8K

Další čínský výrobce se zaměřil na maximální výkon. Nubia Red Magic 3 doplní Snapdragon 855 až 12 GB RAM. Za zmínku stojí i rychlý 6,6palcový displej s 90 Hz. Telefon má být určen na hry, a tak potěší aktivní chlazení, stereo reproduktory a zajímavý design. Pro foťák zvolili čip od Sony se 48 Mpx, který zvládne zpomalená Full HD videa a ta základní natočí až v 8K. Cena začne na 12 tisících korunách.

Ohebná Motorola RAZR zase uniká

Motorola RAZR uniká na dalších snímcích a renderech. Vážně doufám, že nás nikdo netahá za nos. Stále se bavíme o véčku se skládacím displejem. Pokud se však potvrdí, že uvnitř najdeme Snapdragon 710, o vlajkový model rozhodně nepůjde. Očekávat navíc můžeme poměrně malou kapacitu baterie. Asi půjde spíše o styl než maximální výbavu.

Galaxy Fold je křehký a neopravitelný

Server iFixit rozdělal skládací Galaxy Fold od Samsungu a výsledek asi nepřekvapí. Uvnitř je spousta křehkých součástek, které se celkem snadno mohou rozbít. Na snadnou opravu v případě závady můžete také zapomenout a Samsungu se to očividně nelíbilo... Dostatečně robustní je ale evidentně kloub, který bude muset vydržet časté skládání.

Nakonec si dovolím krátkou zprávu přímo od nás. Náš Instagram sleduje již 10 tisíc z vás, za což moc děkujeme. Pokud na této sociální síti jste a chcete vidět fotky a videa ze zákulisí nebo natáčení, určitě nás začněte sledovat.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze