Windows 11 klepou na dveře? Microsoft na ně láká 11minutovým videem

5
Windows 11 klepou na dveře? Microsoft na ně láká 11minutovým videem
Fotografie: Microsoft
  • Video nabízí mix extrémně zpomalených úvodních znělek starších verzí Windows
  • Důležitá tisková konference proběhne 24. června od 11:00 hodin

Ve většině dnešních počítačů najdeme operační systém Windows 10, který jsme prvně mohli vidět v říjnu 2014, tedy před téměř 7 lety. Ačkoliv se zdálo, že tu s námi bude trvale a funkce Microsoft přidá vždy s velkou aktualizací, zřejmě je nová generace velice blízko. Microsoft nyní zveřejnil velice zajímavé video, ve kterém si můžete pustit všechny úvodní znělky starších verzí Windows. Fígl je v tom, že jsou zpomaleny o 4 000 %.

Dle Microsoftu mají ve výsledku velmi zvláštní zvuky pomoci uvolnit napětí, které uživatelé mohou cítit z blížící se konference, která se uskuteční 24. června. Právě na ní se očekává představení nové verze operačního systému. Prozatím vše nasvědčuje tomu, že půjde o Windows 11. Microsoft totiž dává nenápadné nápovědy. Například výše umístěné video má přesně 11 minut, tisková konference 24. června začíná v 11:00 hodin a na závěr videa můžete vidět ikonické logo Windows, které vrhá stín připomínající číslo 11.

Diskuze ke článku
Mara Studna
Mara Studna
Video jsem si zkouknul-můj názor?Trapas,hrůza a Nuda????To má být co?Chvástají se relaxační hudbou,kecy kolem a kolem a tohle má přilákat koho???No mne rozhodně Ne-to je hrůza!!!
Martin Mtx
Martin Mtx
Naprostý souhlas a klobouk dolů, že jste to zvládnul zkouknout celé. Já to vzdal po 11ti sekundách ;)
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Neměl být náhodou Windows 10 tím posledním operačním systémem? A navíc ten žblebt o uvolňování napětí z blížící se konference? Wtf?!
Franta Kulisek
Franta Kulisek
Kde ten stin ma pripominat 11?:o) Nezbyva nez doufat, ze neco nejakym zcela zasadnim zpusobem nedokurvi ..... zatim nejlepsi byly bezesporu W8, co se GUI tyce. Taky byly pouzitelne na dotykovych obrazovkach, coz se o W10 rict neda. Jen se modlim, aby je nenapadlo neco jako ma apple .... chvili jsem ted musel pouzivat macbook pro (nez jsem rozchodil bootcamp) a teda jako to je opravdu hrozny system .... clovek netusi, co si to kde dela, veskrze silene pomale a to je novy macbook. Linux na desktopu je totalni onanie toho, jak to nema na desktopu fungovat, kdy clovek se musi ucit ovladani operacniho systemu, misto ovladani aplikaci ..... a na druhem extremnim polu je osx, kdy clovek nema kontrolu absolutne nad nicim a tak nejak se ocekava, ze clovek ani nebude pouzivat zadne slozky, vsechno pojede z cloudu, na filmy bude koukat vyhradne na apple tv, maximalne netflixu ..... jakoze takovy ten opravdu silene noobsky system. Jako mozna pro nekoho na pousteni internetu, byt teda safari je otres a bida ..... a jako na to, ze to ma nove sestijadro, tak i bezne stranky jsou tam hodne zalagovane. Windows je nastesti uprostred .... uzivatelsky privetive a i power user to muze pouzivat a prizpusobit si a zabydlet. Clovek zvykly na utility sysinternals a nirsoft, manazeru pro vice desktopu a hromadu systemovych a vyvojovych veci jako ja, musi z osx vyslovene blit .... takze doufam, ze W11 nepujdou stejnym smerem ..... jinak w11 by byl docela pekny voser, protoze by dojebali stavajici vcelku logicky system a stejne by jej museli dat jako upgrade zdarma, takze proc? ...... no, vlastne marketing a IQ0, takze vlastne proc ne ze? .......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze