Na HTC Sensation se v Praze čekalo ve frontě 2 dny (fotogalerie)

  • Vodafone jako první operátor v České republice exkluzivně nabídne dlouho očekávaný smartphone HTC Sensation.
  • Zákazníci si ho budou moci pořídit od 1. června. Už 31. května bude ale k dostání v pražské značkové prodejně HTC se slevou pro prvních 100 zákazníků.

HTC Sensation: oficiální fotografie

HTC opět chystá slevu pro prvních 100

Vodafone ve spolupráci s HTC přichystal pro zákazníky exkluzivní akci,při níž mohou získat HTC Sensation za polovinu. Tuto možnost dostane prvních sto zákazníků, kteří si pro telefon přijdou 31. 5. do značkového obchodu HTC v Praze Na Poříčí. Podmínkou je, aby přinesli transparent s nápisem, proč si právě oni zaslouží HTC Sensation s padesátiprocentní slevou. Obchod otevírá v devět hodin ráno a podle dřívějších zkušeností lze očekávat, že fanoušci HTC budou na svou příležitost čekat přes noc.

TIP: přečtěte si představení HTC Sensation

V podobném duchu se ponesou i soutěže o deset telefonů HTC Sensation, které Vodafone spustí na svém Facebooku a Twitteru od 1. června. Soutěžící budou mít za úkol co nejvtipněji a nejoriginálněji odpovědět na otázky týkající se HTC Sensation. Soutěž poběží na obou kanálech po tři týdny.

Vodafone logo

Od 1.června u Vodafone

Vodafone nabídne HTC Sensation za standardní cenu 13 577 korun. Stávající a noví zákazníci Vodafonu i zákazníci jiných operátorů si mohou telefon pořídit v prodejnách Vodafone i na e-shopu v týdnu od 1. června. Níže uvádíme dotované ceny i s minimálními měsíčními plněními, za které bude možno novinku u Vodafone koupit.

Standardní cena MMU 277 Kč MMU 477 Kč MMU 777 Kč MMU 1177 Kč MMU 2177 Kč
13 577 Kč 11 777 Kč 11 077 Kč 10 577 Kč 9 577 Kč 8 577Kč

HTC Sensation: první tchajwanské dvoujádro

HTC Sensation je prvním telefonem HTC s dvoujádrovým procesorem, což z něj dělá nejvýkonnější model své značky. Dosud nesrovnatelný zážitek přináší také obří displej o úhlopříčce 4,3 palce s qHD rozlišením, zejména v kombinaci s kvalitním 8Mpx fotoaparátem a možností natáčet videa ve Full HD kvalitě. Potěší také nové prostředí HTC Sense 3.0, běžící jako nástavba na Androidu 2.3.

Aktualizováno 27.5.2011

Přímo z tiskového oddělení Vodafone jsme zjistili kompletní informace ohledně začátku prodeje tohoto telefonu. Akce na ve značkové prodejně HTC v Praze dne 31.května bude spadat přímo pod Vodafone a telefony budou prodávat zaměstnanci Vodafone za cenu 6.777 Kč vč. DPH, tedy s 50% slevou oproti standardní ceně Vodafone. Sleva se nevztahuje na dotované ceny, pouze na základní cenu.

Dne 1. června bude HTC Sensation exkluzivně v prodeji v síti prodejen Vodafone a na e-shopu červeného operátora. Vodafone má exkluzivitu na oficiální prodej tohoto telefonu po dobu 4 týdnů. Telefon tedy pravděpodobně nebude dostupný ani ve značkové prodejně HTC v Praze.

Aktualizováno 30.5. 10:00

Fronta se začala tvořit více než 24 hodin před zahájením prodeje. Nyní je před prodejnou zhruba 30 lidí a další přibývají. Odpoledne dorazí pracovníci Vodafone s občerstvením, aby lidé v horku vydrželi na svůj telefon čekat.

Stav fronty 24 hodin před začátkem akce

Aktualizováno 30.5. 12:00

Krátce před polednem dorazil k obchodu stý zájemce o HTC Sensation za poloviční cenu. Další lidé jsou zapisováni na pořadník pro případ, že by některý z první stovky čekajících frontu vzdal.

Ve 12:00 již čeká ve frontě 100 lidí. Další mají již smůlu

Aktualizováno 30.5. 18:30

Je půl šesté odpoledne, HTC Brand Store se pomalu chystá zavřít a všichni zájemci o Sensation se už zabydleli na chodníku téměř podél celého bloku. Teď už jen přečkat noc a ráno v 9:00 se těšit na odměnu. Přejeme všem nadšencům i spekulantům v ulici Na Poříčí klidnou noc.

Zítra přineseme reportáž ze samotného zahájení prodejní akce.



Mimochodem, v novém Sensationu běží opět vylepšené prostředí HTC Sense, označené 3.0. Vypadá podobně, jako v novém tabletu HTC Flyer. Ten má ale kupodivu stále označení HTC Sense 2.1 for Tablet.

Aktualizováno 31.5. 11:00

Před prodejnou HTC nakonec noc přečkalo více než 100 lidí. Na pořadníku bylo zapsáno 140 čekajících, přičemž zkrátka nepřišli ani ti, kteří se nevešli do stovky. Vodafone se jim rozhodl udělit voucher, který je opravňoval zakoupit HTC Sensation u Vodafone od 1.6. za cenu 11 999 Kč. I taková sleva se jistě hodí.




Ráno 31.5. před zahájením prodeje (foceno HTC Sensation)

První čekající se před prodejnu dostavili už 29.5 v odpoledních hodinách, tedy zhruba 40 hodin před začátkem prodeje. Stovka byla dosažena 30.5 kolem jedenácté hodiny.



První zákazníci s originálními transparenty (foceno HTC Sensation)
Diskuze ke článku
fff
Budou telefony brandovane? (myslim tim...tu akci )...
Kevinek
Taky by mě zajímalo jak to vlastně bude. Jestli to bude brandováno nebo rovnou blokováno jenon pro Vodafone? Nebo to prostě bude úplně obyčejný nedotovaný Sensation na jakýhokoliv operátora?
Martin Pultzner
Info z Vodafone zní, že telefony nejsou brandované ani blokované.
skyi
Tak 100 člověk byl zapsán už v 10h 30.5.2011 já bohužel mezi nimi nejsem :(
Užijte si ho za ty prachy .)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze