V centru sportovního dění díky aplikaci Livesport

Apple aplikace týdne
2
V centru sportovního dění díky aplikaci Livesport

V App Storu se bezesporu nachází spousta aplikací, které vás informují o aktuálním dění ze světa sportu. Dnes se podíváme na aplikaci Livesport. Jedná se o jeden z nejzajímavějších kousků v této kategorii.

Snad každý fanoušek sportu by měl mít alespoň trochu přehled o aktuálním dění jeho oblíbeného týmu. Zpracovat tyto informace však může zabrat spoustu času a hledání. A pokud chcete nedejbože vědět, v jakém složení váš tým hraje, může vám to zabrat i několik minut. Toto pracné hledání končí s aplikací Livesport, která patří k těm nejzajímavějším ve své kategorii.

Uživatelské rozhraní je elegantní, přehledné a rychlé. Navíc je kompletně česky a na výběr máme ze všech známých i méně známých sportů. Nechybí samozřejmě fotbal, hokej, basketbal či tenis a pokud jste fanoušci vodního póla, cyklistiky, e-sportů nebo MMA, ani tady vás Livesport nezklame. Ať už jste fanouškem Premier League či Krajského přeboru, svůj tým zde pravděpodobně naleznete, a to i s aktuální ligovou tabulkou, předchozími i nadcházejícími zápasy atd.

Jedna z hlavních předností Livesportu je notifikace gólů v reálném čase. V aplikaci si hvězdičkou označíte svůj oblíbený tým nebo zápas, který vás zajímá, a tím si aktivujete notifikace, které vás budou informovat o změně stavu zápasů. Ať padne gól či červená karta, nebo skončí set či třetina, víte to ve stejný moment jako diváci na místě.

Aplikace je k dostání v App Storu zcela zdarma, zabere přibližně 85 MB a vyžaduje iOS 9 a novější. Pokud by vám vadily reklamní bannery, které však nejsou nijak výrazné, je možné si je nechat na rok odstranit za 79 Kč. Majitelé Apple Watch určitě ocení i aplikaci pro své chytré hodinky.

Stáhnout LiveSport

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
haha
nic lepšího než livesport fakt není :) a ještě lepší varianta livesport plus kde jsou i videa z gólů :)
Tomasz Przybyla
Tomasz Przybyla
kdysi jsem to zkousel, ale nezaujalo me to... nakonec jsem zakotvil u SofaScore ktera vse vyjmenovane zvlada taky... ale LiveSport asi znovu vyzkousim...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze