V balení iPhonů 12 možná najdeme AirPods

V balení iPhonů 12 možná najdeme AirPods
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Informace pochází od DigiTimes
  • AirPods bychom našli pravděpodobně pouze v balení dražších iPhonů 12 Pro
  • Bezdrátová sluchátka má údajně s vlajkovými loděmi dodávat rovněž Xiaomi a Samsung

Podle informací digitimes.com, které převzal macrumors.com a další servery, bychom se mohli dočkat s příchodem iPhonů 12 také značně vylepšeného balení, které bude obsahovat bezdrátová sluchátka Apple AirPods, jež nahradí drátová EarPods s Lightning konektorem. Tento trend se má navíc údajně rozšířit i mezi další výrobce, kteří budou v balení svých vlajkových lodí regulérně dodávat „opravdu bezdrátová“ sluchátka. Konkrétně by se mělo jednat o Samsung a Xiaomi.

Prozatím bychom však měli vůči těmto zmínkám zůstat raději skeptičtí – jednak vzhledem k ne zcela spolehlivým informacím, se kterými přišel DigiTimes v historii, a také vzhledem k ceně samotných sluchátek AirPods. První generace těchto sluchátek se na našem trhu stále prodává za necelých 5 tisíc korun. Představa, že je bude Apple „zdarma“ dodávat v balení nových iPhonů, aniž by došlo k navýšení ceny, se tedy nezdá být moc reálná.

Sluchátka se navíc prodávají skvěle, takže není příliš důvodů, aby je Apple začal přidávat do balení, když si je i tak většina majitelů iPhonů ochotně zakoupí. Nejnovější Apple AirPods Pro s podporou aktivního potlačení hluku se dokonce těší takovému zájmu, že musel Apple zdvojnásobit výrobu na dva miliony kusů za měsíc.

Pokud se AirPods opravdu začnou dodávat s iPhony 12, lze očekávat, že je najdeme pouze v balení lépe vybavených a dražších iPhonů 12 Pro, nikoliv u základního iPhonu 12, který údajně obdrží rovněž OLED displej.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze