Apple si věří a chce v příštím roce dodat 100 miliónů iPhonů 12

5
Apple si věří a chce v příštím roce dodat 100 miliónů iPhonů 12
  • Zpráva využívá informace od subdodavatelů
  • Jedná se o optimistickou předpověď, Apple sází hlavně na sílu 5G

Úniky ohledně iPhonů pro příští rok jsou v plném proudu a jejich hlavní devizou bude podpora sítí 5G. Ty už jsou v mnoha amerických městech komerčně dostupné, což může být pro mnoho tamních zákazníků pádný důvod k výměně starého telefonu.

Ať už jsou skutečné důvody jakékoli, digitimes.com přinesl zprávu o plánované výrobě a prodejích na základě informací od subdodavatelů. Z nich vyplývá, že celkový objem pro rok 2020 by měl činit 100 miliónů kusů.

To je poměrně optimistický předpoklad s ohledem na to, že trh se smartphony je už delší dobu v útlumu. Buď skutečně věří, že podpora 5G je stěžejní, anebo pro své přístroje chystá ještě nějaké zásadní překvapení. Hodně by také mohla pomoci nová generace kompaktního iPhonu. Pro srovnání: u iPhonů 11 Apple předpokládal dodávky 80 miliónů zařízení.

Diskuze ke článku
Lukàš
Přiznám se, mít jedenáctka lepší displej, tenké rámečky bez výřezu a rychlonabíječku s usbc, asi bych ji zkusil. Tak jestli se to povede u dvanáctky, možná to po letech risknu zase iphone. Dnes je ovšem důležité si to pořádně rozmyslet a vědět proč iphone chci. Mohly by to být vyhozené peníze.
Anonym
Ve finále to podle mě bude záležet na ceně
Bat
Nejlépe se vždy prodává ten nejlevnější model, takže uvidíme. Hodně uživatelů čeká také na SE2, který možná bude, možná nebude...
End
Tak malo? Chudáci se potácí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze