Apple má způsob, jak zjistit, jestli jsou AirPods pokažená, nebo jen ucpaná mazem

3
Apple má způsob, jak zjistit, jestli jsou AirPods pokažená, nebo jen ucpaná mazem
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Apple jde naproti servisním technikům, kteří musí řešit případy sluchátek ucpaných ušním mazem
  • Odhalení toho, zda jsou sluchátka nefunkční, či ucpaná, probíhá pomocí jednoduchého nástroje

Server 9to5mac.com popisuje klasický příběh, kdy do Apple prodejny dorazí zákazníci, kteří si stěžují na špatně hrající sluchátka AirPods, přičemž se následně ukáže, že je na vině ucpání sluchátek ušním mazem. A právě kvůli těmto (zejména pro servisní techniky) nepříjemným situacím Apple připravil jednoduchý testovací nástroj, který dokáže sluchátka diagnostikovat.


Jako první tento „důmyslný“ nástroj (nebo spíše obyčejnou formu, do které se umístí sluchátka a telefon tak, aby se pomocí mikrofonu iPhonu zjistilo, zda sluchátka hrají tak, jak mají, nebo jsou ucpaná) odhalil twitterový profil Fudge. V reakci pod příspěvkem se brzy objevil komentář od bývalého servisního technika, který si stěžoval, že se během své kariéry setkal s mnoha případy mazem zanesených sluchátek AirPods a je rád, že Apple konečně s takovouto formou diagnostiky přišel.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
No a lg a ještě jeden mají funkci UV záření které zařízení čistí od bordelu, takže Apple zas jen vymýšlí nesmysle.
Porydge Covername
Porydge Covername
A co takhle něco užitečnějšího? Třeba jak je snadno vytáhnout ze záchoda a vyčistit... Už jsem na Instagramu viděl nespočet fotek a videí, kde lidi pláčou nad Airpodem v míse.😆 Vlastně... třeba to půjde tím supr čupr revolučním magnetem v iP12.😄
Franta Kulisek
Franta Kulisek
Ty airpods jsou tvrde? To nema nejake silikonove nausniky do usi??? Podle obrazku to tak vypada ...... to prece nemuze fungovat ne?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze