T-Mobile v prosinci vylepšuje vánoční nabídku. K iPhonům 11 dá AirPods za 1 Kč

4
T-Mobile v prosinci vylepšuje vánoční nabídku. K iPhonům 11 dá AirPods za 1 Kč
Fotografie: Pixabay
  • Ke smartphonu Samsung druhý jen za korunu
  • AirPods k iPhonu 11 a iPhonu 11 Pro za jednu korunu
  • 100 MB na den zdarma pro Twist v aplikaci Můj T-Mobile
  • S aplikací Můj T-Mobile dárky v adventním kalendáři každý den

T-Mobile v prosinci vylepšuje svou vánoční nabídku. V prosinci se mohou zákazníci těšit na akci, kdy ke smartphonu Samsung druhý dostanou jen za korunu, AirPods k iPhonům za korunu či data k předplaceným kartám Twist zdarma. Nebude chybět ani oblíbený adventní kalendář v mobilní aplikaci Můj T-Mobile.

Ke smartphonu Samsung druhý jen za korunu

T-Mobile se rozhodl ke smartphonům Samsung dát druhý za korunu. Stačí uzavřít nebo prodloužit svou stávající smlouvu na dva roky a vybrat si ze speciální vánoční nabídky telefonů.

Vždy půjde po celý prosinec o dvě zvýhodněné dvojice smartphonů Samsung. První dvojici reprezentuje Samsung Galaxy A50 za 8 998 Kč s DPH + Galaxy A20e za jednu korunu (standardní cena 5 001 Kč s DPH). Kdo si například vybere Můj svobodný tarif M (neomezené volání a SMS) a neomezený internet v mobilu HD, zaplatí za oba telefony jen 4 999 Kč s DPH (dotace 4 000 Kč). Druhou prosincovou volbou je Samsung Galaxy S10e (16 998 Kč s DPH) doplněný Galaxy A40 za jednu korunu (standardní cena 6 499 Kč s DPH). Stejně jako si zákazníci sníží cenu dvojice dotací jeden až pět tisíc korun, mohou podle tiskové zprávy využít i prodej na splátky bez navýšení.

Extra sleva 1 000 korun na vybrané smartphony

I v prosinci T-Mobile nabídne chytré telefony za jednu korunu. Jako první přináší Galaxy A20e. Kromě standardní dotace získají zákazníci ještě extra slevu 1 000 Kč. Například se smlouvu na Můj tarif M + Neomezená data HD si tak zákazník zlevní Galaxy A20e celkem o 5 000 Kč (standardní dotace 4 000 Kč + 1 000 Kč vánoční sleva), vyjde tak na jednu korunu (nedotovaná cena 5 001 Kč). V tiskové zprávě přitom také zní, že „Galaxy A20e rozhodně nebude jediným chytrým telefonem, který bude v prosinci k mání u T-Mobile za jednu korunu.“. Operátor také dodává, že „podmíněnou slevu až pět tisíc korun k nové generaci tarifů je možné využít ke všem produktům značky Samsung při uzavření nebo prodloužení smlouvy.

To fanoušky Applu potěší, že k iPhonu 11 64 GB v černé nebo bílé barvě mohou získat za jednu korunu bezdrátová sluchátka AirPods (standardní cena 4 999 Kč). Za stejnou cenu dostanou zákazníci AirPods také k iPhonu 11 Pro 64 GB v šedé barvě. Jedinou podmínkou je uzavření nebo prodloužení smlouvy na mobilní tarif s měsíční útratou alespoň 1 000 korun. Nabídka platí pro prvních 500 zákazníků a je dostupná ve Značkových a Partnerských prodejnách nebo na infolince operátora (800 73 73 73).

S aplikací Můj T-Mobile dárek na každý den

Dárky najdete také v aplikaci Můj T-Mobile. Od 1. do 24. prosince v ní najdou uživatelé speciální adventní kalendář, ve kterém si každý den mohou rozbalit nový dárek. V tiskové zprávě se přitom lze dočíst, že „T-Mobile připravil štědrou nadílku jak z vlastních produktů, tak od externích partnerů z oblasti sportovních aktivit, zážitků, kulturních akcí nebo on-line obsahu.

Twist – data zdarma a balíčky za zvýhodněné ceny

V mobilní aplikaci Můj T-Mobile si mohou příležitostní dataři aktivovat balíček Twist Internet na den 100 MB – první zdarma, který jim přinese v den aktivace prvních 100 MB zdarma. Další internetový provoz je zpoplatněn standardní cenou, tedy maximálně 10 korun za každých 100 MB. Tento balíček si mohou uživatelé v aplikaci zapnout vždy jednou denně od 1. prosince 2019 do 3. ledna 2020.

I nadále si mohou Twisťáci aktivovat roční balíček s dvojnásobkem dat, a ještě s 50% slevou. Na rok tak získají 12 GB (1 GB na měsíc) za 499 korun. Kdo si kupuje data raději na měsíc, získá v listopadu a prosinci balíček s 10 GB dat za cenu měsíčního 5GB balíčku, tedy za 449 Kč s DPH místo 599 Kč s DPH. Tuto cenu si balíček zachová až do doby, než si ho zákazník deaktivuje.

Zásoby 4K televizorů se tenčí

I v prosinci zůstává v platnosti televizní vánoční nadílka. Na zákazníky čeká nový 55palcový UHD televizor Philips za zvýhodněnou cenu, i když zásoby rychle ubývají, možnost aktivovat si balíček tří kanálů „HBO základ“ na dva měsíce zdarma. Od 15. listopadu do 10. ledna navíc dostávají diváci prémiový obsah zdarma – dokumentární kanál BBC Earth a to nejlepší z britské Premier League, španělské La Liga, německé Bundesligy či italské Serie A na Premier Sport HD, DIGI Sport 1 HD a DIGI Sport 2 HD.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)