Přivítejte Apple AirPods Pro: voděodolná sluchátka s aktivním potlačením hluku

29
Přivítejte Apple AirPods Pro: voděodolná sluchátka s aktivním potlačením hluku
  • Sluchátka jsou odolná vůči potu i vodě a chlubí se certifikací IPX4
  • Uvnitř najdeme čip Apple H1 s podporou Siri

Den vzniku samostatného československého státu doprovodilo tak trochu nečekaně i představení nových bezdrátových sluchátek Apple AirPods Pro. Novinku si přitom můžete objednat již dnes na stránkách Applu s doručením 4. listopadu za cenu 7 290 Kč, v rámci níž si můžete nechat na sluchátka bezplatně vygravírovat jméno, iniciály či telefonní číslo. A změny oproti předchozí generaci? Ty se odehrály na povrchu i uvnitř.

Hlavní novinkou je pochopitelně aktivní potlačování hluku, které je možné díky inovovanému designu sluchátek. Apple tentokrát sází na osvědčené silikonové nástavce, které v balení najdete hned ve třech velikostech. Pro co nejlepší aktivní potlačování hluku využívají sluchátka rovněž dvojici mikrofonů a s pomocí softwaru, který nepřetržitě sleduje hladinu hluku v pozadí, mají uživateli dopřát ničím nerušený poslech. Pro větší bezpečnost však nechybí ani takzvaný režim propustnosti, který umožňuje poslouchat hudbu a zároveň slyšet své okolí.

K přepnutí mezi aktivním potlačováním hluku a režimem propustnosti stačí uživateli zmáčknout dedikované tlačítko ve stahovací liště na iPhonu, nebo jednoduše na chvíli podržet prsty na obou dvou sluchátkách. Apple AirPods Pro potěší i sportovce, neboť jsou odolná vůči potu i vodě a chlubí se certifikací IPX4.

Novinka by měla nabídnout až 5 hodin poslechu bez zapnutého a 4,5 hodiny s aktivovaným potlačováním hluku. Vezmeme-li v potaz pouzdro, měli by mít uživatelé k dispozici celkem 24 hodin poslechu. Chybět dokonce nebude ani aplikace, která čerstvému majiteli pomůže zjistit, která velikost silikonového nástavce je pro něj vhodná, a zajistí tak ideální poslech. Uvnitř sluchátek je čip Apple H1 a pochopitelně nechybí ani podpora chytré asistentky Siri.

Nejen sluchátka, ale i pouzdro se dočkalo designové změny a lze jej nabíjet jak bezdrátově, tak skrze dodávaný kabel typu Lightning/USB-C. Ke správnému fungování sluchátek a využití všech dostupných funkcí je vyžadován iOS 13.2.

Diskuze ke článku
Tomason
Není lepší si vzít za nižší cenu Sony Wf-1000XM3?
Nepochybuji o tom že budou i daleko lépe hrát.
End
Přivítejte nekvalitní sluchátka na světě s nesmyslnou cenou, malou výdrží, a příšerným designem/zvukem :D
skacelp
Toto je absolutní nesmysl! Aktivní potlačení hluku. Pro skvělý hudební zážitek si udělám čas a abych nerušil své okolí, dám si Hi-Fi sluchátka, ne žádný rádoby ksindl na doporučení rádoby mediálních odborníků a v klidu a bezpečí si poslechnu mou oblíbenou hudbu. V případě, že budu chtít opustit tento svět, nasadím si vámi opěvovaná sluchátka a vyrazím do městského provozu na křižovatky a mezi auta. Těším se na to, až tito lidé, kteří se chtějí nechat přejet, budou žalovat vás, kteří doporučujete tento absolutní nesmysl!
Miloš Kubina/tornádo
Tornádo Červeny Kostelec tak pánové dvoje sluchátka dovezené z Číny cena dohromady 360 Kč je mi 65 let sluchátka vydrží hrady a půl hodiny pořád kecají dvakrát upozorni že dochází baterie ve sluchátku druhou nabíječku mám jako powerbanku takže 5 hodin hudby za 360 Kč když prší také schovám do pytlíku který dodali zesil zvuk omlouvám se píšu hlasem jsem penzista takže si to můžu kdykoliv klidu nabít testoval jsem to na horském kole nebo se bývalý profesionální cyklista a trenér tak o čem to je jenom bulík a idiot kupuje sluchátka za 9000 a to samé s mobilem mobil za1750 k tomu nalepená fólie na mobilu kde je ochranný fólie na víc pouzdro a 3 roky záruka všechno je mobilu totálně totálně využito A zbývá mě 60% paměti mobil je rychlý má to osmičku android čistý všechno běží rychleji a na hry se nedívám už se proberte Ať žije shnilé jablíčko kdo je debil žere kyselé jablíčko za těžký prachy kurwa ani zadarmo bych to nechtěl praskají displeje na nejnovějším modelu prasata mám 9 mobil a ty funkce kterýma hlas oblbují ty už tady byli dávno a foťák začínal naviga tak byla jednička dvojka trojka čtyřka a když už kvalita nešla překonat tak byla osmička špičkové fotky které neměly chybu a všechno namakaný výrobci vás furt jenom oblbují aby svá stáhli peníze prostě dokonalý nejde už překonat podívejte se na Facebooku na moje fotky a videa foťáku za 17 oo hajzlove

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze