Unikají první informace o hodinkách Fossil Gen 6. Wear OS 3 dostanou až později

Unikají první informace o hodinkách Fossil Gen 6. Wear OS 3 dostanou až později
Fotografie: Fossil
  • Hodinky ve dvou velikostech poběží na Snapdragonu Wear 4100+
  • Wear OS 3 dostanou až s aktualizací v průběhu příštího roku

Server winfuture.de si povšiml, že na stránkách výrobce chytrých hodinek Fossil se na chvíli objevil nový model Gen 6. I když tato informace byla rychle stažena, z uniklých informací si lze udělat jasnou představu o jejich výbavě i vzhledu. Všechny chytré hodinky Fossil Gen 6 jsou vybaveny 1,28" OLED displejem, který má mimo jiné nabízet funkci Always-On s rozlišením 416 × 416 pixelů. Velikost pouzder bude 42 a 44 milimetrů, množství kombinací dále násobí množství náramků z kůže, kovu nebo látky. Všechny varianty však slibují voděodolnost do 50 m a také stejnou nabídku funkcí a senzorů.

Hodinky nabídnou Snapdragon Wear 4100+ a Bluetooth 5.0, samozřejmě také GPS. Vnitřní paměť je 8 GB. I přes relativně nový čipset nijak nepokročila výdrž na nabití, která se má stále pohybovat kolem 24 hodin. Díky technologii pro rychlé nabíjení však můžete doplnit 80 % akumulátoru za 30 minut.

Naopak solidní je nabídka v oblasti senzorů. Hodinky zvládnou zaznamenávat různé aktivity, kroky, spánek, srdeční tep, úroveň pro saturace krve kyslíkem a v případě potřeby v režimu aktivity s GPS také údaje o uběhnuté vzdálenosti. Mírné zklamání však přináší fakt, že na rozdíl do nových hodinek Samsung nedostanou Fossil Gen 6 nový Wear OS 3 hned v době prodeje. Na upgrade si budou muset případní majitelé počkat až do poloviny roku 2022, stejně jako u jiných značek.

Pokud byly zveřejněné informace správné, pak se tyto hodinky začnou prodávat 27. září za cenu od 299 do 329 euro (7,5 až 8,5 tisíc korun).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze