To nejlepší z CESu 2020

mNews
1
To nejlepší z CESu 2020
  • Samsung odhalil hned několik nových zařízení, mezi nimi i odlehčené S10 Lite a Note10 Lite
  • OnePlus potěšilo zajímavým nápadem a Lenovo nás nechalo zkusit notebook s ohebným displejem
  • mNews tentokrát vybírá to nejzajímavější z veletrhu CES v Las Vegas

Právě probíhá veletrh CES v Las Vegas a všechny novinky se logicky točí okolo něj. A já pro vás mám výběr toho nejzajímavějšího. Vítejte u mNews.

TOP4: To nejlepší z CES 2020 – mNews

Samsung Galaxy S10 Lite

Samsung měl na místě přichystaných hned několik novinek. Mě však zaujalo, že nám opět začíná dělat nepořádek v označení. Zatímco řady Note a S vždy patřily vlajkovým lodím, široká škála Áček minulý rok zabírala zbytek. A nyní přichází S10 Lite a Note10 Lite. Oba krásné telefony s obřím displejem a dokonce i slušným výkonem. I svým zpracováním však patří spíše do vyšší střední třídy, čemuž odpovídá i cena. Dále nechyběly ani novinky A51 nebo A71.

OnePlus Concept One

Opravdu zajímavý koncept si pro nás přichystalo OnePlus. Na krásně vypadajícím telefonu potaženém žlutou kůží představují nápaditou inovaci – zatmavovací sklo přes fotoaparáty. Jde o technologii známou ze střešních skel u McLarenů. Když je fotoaparát vypnutý, sklo se zneprůhlední a záda působí čistě. Použít jde také jako clona v přesvětleném prostředí.

Lenovo ThinkPad X1 Fold

Ohebný displej nemusí najít uplatnění jen u telefonů. Lenovo ho zkouší nasadit i do notebooku. ThinkPad X1 je malé 13palcové zařízení s Windows, které však po rozevření odhalí jeden velký displej. Jde tak použít jako opravdu velký tablet a samozřejmě na něm jde i psát. Na trh má přijít v polovině roku s cenovkou přibližně 65 tisíc korun.

Otočná televize Samsung Sero

Pokud je pro vás telefon primárním zařízením, jste zvyklí dost obsahu konzumovat na výšku, možná i na výšku fotíte. Televize Samsung Sero to reflektuje a sama se zvládne otáčet podle orientace připojeného telefonu. Má vlastní stojan, 43 palců a 4K rozlišení. O dostupnosti však bohužel zatím nemáme další informace.

Diskuze ke článku
Lukas2020
Trochu mně zklamala Motorolola, nepředstavila žádné novinky kro Moto hyper. Myslíte se více novinek od Motoroly dočkáme na MWC Barcelóně ? Hlavně jsem zvědav na letošní vlajkovou loď s čím překvapí. Taky mně mrzí Motorola opouští používání dvou sim současně s paměťovou kartou, přijde mi že i jiní výrobci u vlajkových telefonů úmyslně nenechají slot pro dvě sim současně s paměťovkou obvzlášť u vlajkové lodě si myslím to ani nepřišlo tak dráž. Lidi jsou více nuceni zálohovat aby o fotky nepřišli kvůli tomu čím dál víc výrobců dělá pouze telefony s interní pamětí bez paměťovky. I když se najdou lidé, kterým na původní kvalitě záleží nechtějí koprimovat cloud google fotky , ale jsou zvyklý zálohovat originály přímo do pc přes usb kabel, ale i tak se neubráním pocitu, pokud se nedej bože něco s telefonem stane spadne nebo jinak se poškodí tak může člověk přijít o fotky které v ten moment nejsou zálohovány mluvím jen o tefonu který má pouze interní paměť slyšel jsem z interní paměti nelze nebo těžce lze obnovit fotky je to pravda?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze