OnePlus Concept One ukazuje zatmavovací sklíčko

2× aktualizováno
OnePlus Concept One ukazuje zatmavovací sklíčko
Fotografie: OnePlus
  • OnePlus láká na svou novinku prozatím označenou jako Concept One
  • Zřejmě půjde o stmívatelné sklo
  • K odhalení má dojít na lasvegaském veletrhu CES 2020

Aktualizováno 8. 1. 2020

OnePlus Concept One je telefonem, který se hardwarově bude nejvíce podobat OnePlus 7T Pro, ale jeho hlavní předností bude zejména design, který si s ostatními telefony jen tak nesplete, vše shrnuje krátké reklamní video přímo od OnePlus.

Jak je patrné, hned na první pohled vás upoutá kůže v barvě „Papaya Orange“ a dále pak odkazy na McLaren. Z technologických vychytávek je to pak sklíčko, které se umí ztmavit, a skryje tak čočky fotoaparátů narušující jinak čistý vzhled. Podobný princip používá ve svých vozech i McLaren, který takto ztmavuje skleněné střechy. U telefonu má přechod mezi dvěma stavy trvat jen 0,7 sekundy.

Aktualizováno 3. 1. 2020

OnePlus si je vědomo netrpělivosti svých fanoušků, kteří čekají, co se vyklube z neznámého Conceptu One. Výrobce se rozhodl trošičku napovědět na svém Twitteru, kde zveřejnil krátký příspěvek a video. Dozvídáme se, že by za Conceptem One mělo stát skrývání fotoaparátů. Fotoaparáty mají být překryty stmívatelným sklíčkem. Běžně tak fotoaparáty nebudou vůbec vidět, v případě potřeby se však sklíčko zprůhlední.


Původní informace ze 17. 12. 2019

OnePlus chystá představení nového produktu, naznačuje to na sociální síti weibo.com zveřejněné video, které však v podstatě nic neodhaluje. Pouze pracovní název, který zní OnePlus Concept One. Může se jednat o smartphone, sluchátka či jakékoliv jiné zařízení.

Ukojit zvědavost budeme moci velmi brzy. Odhalení nějakého konceptu má OnePlus v plánu již na blížícím se veletrhu CES 2020, který koná tradičně hned zkraje nového roku v Las Vegas. Ročník 2020 přitom začíná již 7. ledna.

Diskuze ke článku
Tom
furt nějak nechápu k čemu je stmívatelný sklíčko dobrý...čistě jen designová záležitost?
OP ovce 😉
to Lock...člověče, co ti fa. OP provedla, že jsi na ni tak vysazený? Nerupne ti (nedejbože), kvůli takové blbině cévka? Mně osobně je IP i bezdrát zcela u zadku.
OP ovce 😉
Teď jsi mi to dal člověče. Myslím, že máš v hlavě problém.
Ramkyjunior@protonmail.com
Love the new Oneplus concept one camera hiding feature and the back design looks cool and after some time came to know about some skin brand named gadgetshieldz and they are selling the exact same back design of the concept one which caught my eye and have ordered one for my oneplus 7 Pro.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze